Uyuz olmuş olabilirim!!!

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.420
22.372
yardımınıza ihtiyacım var.!!!! Sanırım uyuz olmuşum her tarafım feci şekilde kaşınıyor cildiyeye gittim bacaklarımı kollarımı karın bölgemi falan gösterdim oda uyuz teshişi koydu krem verdi losyon verdi bi kaç gündür kullanıyorum zaten zor süreçlerden geçiyorum bu nasıl geçecek bilmiyorum buna dair evde uygulayabileceğim bir önlem varmıdır yaaa :110: :110:

evde ne yapsam toparlanabilirim... Konuyu nasıl yayıp etkin hale getirebilirim Mune Mune

kötü görüntü için özür dilerim

Eklentiler

• IMG20231016184525.jpg
    IMG20231016184525.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 597
Yazı altta kaldı diye konu açtım lütfen bilgisi olan bilen duyan bişey yazabilir mi

Kükürtle vazelin karıştır, üç gün her yerine sür uyu. Üçüncü gün sonunda duş. Yattığın giydiğin oturduğun ne varsa yüksel ısıda yıka hatta yıkanmasını beklerken bi torbaya doldur bir hafta poşeti kapat yumurta bıraktıysa ölsün. Kendini karantinaya al kimseyle temas etme.

Kükürtle vazelin karıştır, üç gün her yerine sür uyu. Üçüncü gün sonunda duş. Yattığın giydiğin oturduğun ne varsa yüksel ısıda yıka hatta yıkanmasını beklerken bi torbaya doldur bir hafta poşeti kapat yumurta bıraktıysa ölsün. Kendini karantinaya al kimseyle temas etme.
Evimden dışarı çıkmadım dikkat ediyorum ama olacak gibi değil

Dip bucak evini sirkeyle sil canım.
Kıyafetlerini 60' ve üzeri yıka kuruttuktan sonra en büyük çöp poşetine koyup ağzını sıkıca bagla üzerine tarih notu iliştir. Bir hafta geçmeden o kıyafetleri kullanma . Çarşaf ve nevresimleri günlük değiştirdim ve kaynattim. Çok zorlu bir süreç. Geçmiş olsun. Doktorun yazdigi ilaçlar ben ve eşime tesir etmedi. Biz netten bir losyon ilaç aldık . Hem ilaç kullanımı hem hijyen kurtulduk bu hastalıktan.

Dip bucak evini sirkeyle sil canım.
Kıyafetlerini 60' ve üzeri yıka kuruttuktan sonra en büyük çöp poşetine koyup ağzını sıkıca bagla üzerine tarih notu iliştir. Bir hafta geçmeden o kıyafetleri kullanma . Çarşaf ve nevresimleri günlük değiştirdim ve kaynattim. Çok zorlu bir süreç. Geçmiş olsun. Doktorun yazdigi ilaçlar ben ve eşime tesir etmedi. Biz netten bir losyon ilaç aldık . Hem ilaç kullanımı hem hijyen kurtulduk bu hastalıktan.
Ne yapacağimi şaşırmış durumdayım sadece ben böyleyim çok şükür eşimde birşey yok Dr bana da ilaç verdi ama durdurmuyor bir türlü

yardımınıza ihtiyacım var.!!!! Sanırım uyuz olmuşum her tarafım feci şekilde kaşınıyor cildiyeye gittim bacaklarımı kollarımı karın bölgemi falan gösterdim oda uyuz teshişi koydu krem verdi losyon verdi bi kaç gündür kullanıyorum zaten zor süreçlerden geçiyorum bu nasıl geçecek bilmiyorum buna dair evde uygulayabileceğim bir önlem varmıdır yaaa :110: :110:

evde ne yapsam toparlanabilirim... Konuyu nasıl yayıp etkin hale getirebilirim Mune Mune

IMG_20220812_115827~2.jpg
Benimki de böyleydi.🥺sonra yayıldı ama

Eki Görüntüle 3318914
Bende den böyle başladı ve en son hali atığım resimdş
Benim yazdığım şeyi uygulayın muhakkak
Yarın bakıp alıp deneyeceğim dediğinizi teşekkür ederim
Cok gecmis olsun. Konuyu okurken istemsiz kasinmaya basladim. Ortaokuldayken ailece uyuz olmustuk. O kremin igrenc kokusu hala burnumda.
🥺 hiç böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Eki Görüntüle 3318914
Elhan size de çok geçmiş olsun:KK43:

Umarım ikiniz de tez vakitte şifa bulursunuz, ay bu uyuz hastalığı son 4-5 yıldır resmen salgın gibi oldu, pandemi öncesi İstanbul’da çok vardı uyuz vakası sonra duydum ki her yerde salgına dönmüş, o zamandan beri de gitmedi pis hastalık🙁

Özel mesajın kapalı ihtiyacın olursa losyonumun fotoğrafını atabilirim canım. Kendi doktorununkini bir kullan öncelikle tabi aklında olsun.
Kendi gittiğim doktor bunları verdi losyon Krem jel

Eklentiler

• IMG20231016192112.jpg
    IMG20231016192112.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 706

Bir arkadaşım uyuz olmuştu doktor bi ilaç vermiş onu sürdükten sonra yikanmiyosun galiba bi kac gün ayrıntılı öğrenip öyle yazayım

Elhan size de çok geçmiş olsun:KK43:

Umarım ikiniz de tez vakitte şifa bulursunuz, ay bu uyuz hastalığı son 4-5 yıldır resmen salgın gibi oldu, pandemi öncesi İstanbul’da çok vardı uyuz vakası sonra duydum ki her yerde salgına dönmüş, o zamandan beri de gitmedi pis hastalık🙁
Ben çok cabuk huylanan birsiyim başımdan hiç birşey eksik olmuyor sonra uğraş uğraşabilşrsen

Hiç başıma gelmedi böyle bir durum, sadece çok geçmiş olsun demek istedim hem konu güncel kalsın diye. Gerçekten çok kötü olmuş, dilerim kolaylıkla atlatırsınız.

X