Uyuz olduklarınız!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
Bir toplum içinde veya yalnız eşiniz, sevgiliniz veya sevgilinizin ailesi veya herhangi birinde konuşmalarında anlattıklarında sizin hoşunuza gitmeyen nedir?

ilk ben başlayayım;

bir insanın normal alalede herkesin yapabilceği birşeyi şahsına münhasırmış gibi balladıra ballandıra anlatması bununla övünmesi benim sinirimi çok bozuyor ve böyle insanların söylediklerini bir süre sonra dinlemiyorum muhatap olmuyorum. örnek olarak eski kayınvalidem ve ailesinde bu özellik beşikten mezara herkeste vardı. yok biri hasta olmuşda bunlar paça çorbaları bilmem neleri yapmışlarda doktorlar çare bulamamış paça çorbası kurtarmışmış (allahım çorba da matah bi çorba olsa)delikafadulden
bir de herşeye atlayan insanları sevmem ben bilirim tavırlılar hemen kaç kaç bence.klava:

1. kendini öven insanlara
2. hava atmaya çalışan insanlara
3. bir halt olmayıp kendini çok yüksek tanıtan insanlara
4. yalan söyleyen insanlara
5. söz veripte yapmayanlara
6. kendini bi b.k sanan insanlara
7. geldiği yeri unutan insanlara uyuz oluyorum. kusura bakmayın ağır oldu biraz galiba:kedi:

Hayatımla ilgili iyi kötü yorum yapanlara sinir oluyorum..
Sordum mu da fikrinizi söylüyorsunuz di mi?:umursamaz:

çok konuşanlara sinir oluyorum
var bir tane. dur motorun soğusun diyeceğim bir gün. artık yüzüne bakıp dinlemeyip,evet hayır ,hııı,yada baş sağlayıp ,o ara başka şeyler düşünüyorum. buldum yolunu:smiley-cool:

herşeyi bilen tiplerden nefret ederim
aklınca laf soktuğunu sanan tiplerden ve konuşmalarından da hoşlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…