- 27 Aralık 2021
- 826
- 1.284
Merhabalar biz ailecek uyuz olduk tam 2 hafta oldu teşhis koyulalı ilk 3 gün eczane karışımı kullandık leş gibi bişey kokusu kıyafetten çıkmıyo vazelin talk lanolin peru balsamı karışımı cildimizdeki kızarıklıklar sivilceler geçti kızımın ayağında tünel vardı onlar söndü 5 gün ara verip bu sefer xabion kullandık 3 gün yıkanmadan bu sürede ve hala ev temizliğine çamaşır temizliğine aşırı dikkat ediyorum iki gündür tekrar hepimiz xabion sürdük sürmediğimiz zamanda vücudumuzda katman olcak şekilde kükürt ardıç katranlı sabunla yıkanıyoruz. Şuan vücutlarımızda bişey kalmadı hafif kaşıntımız var ama ben uyuzun geçtiğine asla ikna olamıyorum. Sanki her an yeniden deli gibi kaşıncaz vücudumuzda ya yumurta kaldıysa fikri aklından gitmiyo. Bu kadar çok krem kullanınca vücutlarımız haliyle kurudu tahriş oldu ama bırakamıyorum krem kullanmayı. Atlatanlar nasıl anladınız geçtiğini naptınız yazar mısınız? Bikaç güne doktora gidicez görünmeye geçti dese bile ikna olabilirmiyim bilmiyorum tedbir amaçlı bikaç günde bir kremlenelim diyorum