Uyuz olan ve atlatan var mı

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
583
272
Merhaba arkadaşalar . İki aydır uyuzum benden kızıma da bulaştı maalesef kızım 5 yaşında. Kwellada kullandık geçmedi temizliğe dikkat ediyorum ama olmuyor ya i direnç kazandı vücudumuzun heryeri kaşınıyor. Doğal bir yağ aldım o da fayda etmedi kızıma. Şimdi Wilkinson pomad aldım kendim için onu kullanıyorum. Gerçekten psikoloji olarak çöktüm inşallah bi çaresine bulan vardır

Oğlum olmuştu ama o kadar uzun sürmedi doktor verdiği saç ve vücut losyonu ile yıkandı belli aralıklarla 2 kere sonra geçti bir daha da olmadı olduğu zaman baya bi araştırmıştım bazı insanlarda uzun sürüyormuş
ben acile su çiçeği gide götürmüştüm hastanede öğrendim uyuz olduğunu doktor direk bakınca anladı
çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşalar . İki aydır uyuzum benden kızıma da bulaştı maalesef kızım 5 yaşında. Kwellada kullandık geçmedi temizliğe dikkat ediyorum ama olmuyor ya i direnç kazandı vücudumuzun heryeri kaşınıyor. Doğal bir yağ aldım o da fayda etmedi kızıma. Şimdi Wilkinson pomad aldım kendim için onu kullanıyorum. Gerçekten psikoloji olarak çöktüm inşallah bi çaresine bulan vardır
Bende uyuz oldum 3 ay sürdü her doktora gittiğimde uyuz değilsin dediler çünkü hiçbir belirtisi yoktu sadece kaşınıyordum 3 ay boyunca ilaclara verdiğim paraya mı yanayım yoksa fayda etmediklerine mi yanayım bilmiyorum 4 aile hekimi anlamadı uyuz oldugumu alerji hapı krem veriyordular alerjı hapı bende alerji yaptı durmadan yemek yiyordum hapı kesince yemek yemeği bıraktım 55 kg 66 kiloya cıktım sonra enfeksiyon doktoruna gittim benle eşime hap verdi çok şükür faydasını gördüm ayrıyetten beyaz sirke de fıs fıs bir kutuya koydum sabah akşam bütün vucuduma sıkıyordum öyle atlattık çok şükür

Ben den yengeme geçti yengem fark eder etmez aktardan 900 tllik bir ilac yaptı 3 gün için de geçti uyuzu

X