- 14 Mart 2016
- 659
- 252
- 30
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Tiksinme olunca psikoljik oluyor. Yine de doktora görünArkadaşlar bi kaç kişiden huylandim böyle arada bacağım kaşınıyor arada sacim sanki yavas yavas bazı yerlerim kasiniyor ama ne kızarıklık var ne başka şey uyuz olabilir miyim? Olan veya nasıl başlayan var ?
Bir arkadaşımız oldu uyuz 6 aydır falan görüşmüyoruz ama onu gördüğümden beri kaşınıyorum hani kizariklikta yok psikolojik herhaldeTiksinme olunca psikoljik oluyor. Yine de doktora görün
Psikolojik. Ben birileri kaslnma ,bit, karınca vs muhabbeti yapınca direk kasiniyorum.Bir arkadaşımız oldu uyuz 6 aydır falan görüşmüyoruz ama onu gördüğümden beri kaşınıyorum hani kizariklikta yok psikolojik herhalde
Arkadaşlar bi kaç kişiden huylandim böyle arada bacağım kaşınıyor arada sacim sanki yavas yavas bazı yerlerim kasiniyor ama ne kızarıklık var ne başka şey uyuz olabilir miyim? Olan veya nasıl başlayan var ?
Uyuz olsan her yerini yara yapacak kadar kaşırsın benceArkadaşlar bi kaç kişiden huylandim böyle arada bacağım kaşınıyor arada sacim sanki yavas yavas bazı yerlerim kasiniyor ama ne kızarıklık var ne başka şey uyuz olabilir miyim? Olan veya nasıl başlayan var ?
Mesaj atayım migenital bölge kaşınıyor mu? Ben gecen gıl gecırdım. Ilk bas kızarıklık olmuyor zaten
Delirdim herhalde kiz bahsettikce ben kaşınıyorum jfjfjfjfMesela bunu okuyunca kaşıntım tuttu. Psikolojik olabilir
Arkadaşım da ağlıyor mesela kaç yaşında kız ama bu tiksinme nasıl geçecek anlamadimTiksinme olmuş bence ...Uyuz öyle fena ki düşman başına ..Çocukken küçük kardeşim eve taşıdı hastalığı...Aman Allahım gözle görünen birşey yok.Ozellikle eklem yerleri içten kımıl kımıl kaşınır kasimadan duramaz insan.