Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mu bilenKızlar bir haftadır geceleri bitmek bilmeyen bir kaşıntım var sırtımda boynumda ensemde ve cenemde döküntü yok uyuz mu bu 1 ay önce doğum yaptım bebeğim için korkuyorum
HayırKabarıklık oluyor mu?
Uyuzda mutlaka döküntü ve özel olarak tünel adı verilen görüntü oluyor diye biliyorum. Ürtikerde de kabarıklık oluyor. Tamamen halktan biriyim, hekim değilim. Bildiklerim böyle..
Ürtiker nedir boyunda kaşıntı uyuz mudur acaba en çok boynum kaşınıyorUyuzda mutlaka döküntü ve özel olarak tünel adı verilen görüntü oluyor diye biliyorum. Ürtikerde de kabarıklık oluyor. Tamamen halktan biriyim, hekim değilim. Bildiklerim böyle..
Hayır uyuzz değilsiniz bence kurdeşen veya egzama kaşıntısı tarzı olabilir
Doğumdan kaynaklı olabilir miHayır uyuzz değilsiniz bence kurdeşen veya egzama kaşıntısı tarzı olabilir
Hastanede yattım bir hafta sonra da sürekli misafir geldi zatenBulaşacak ortamda bulundunuz mu? Bambaşka bir şey de olabilir, yeni doğum yapmak stresli malum stresten döküntü de olabilir.
Ne yapabilirim peki bunun için hangi bölüme gitmeliyimKurdeşen.
Kaşınır ve geçer, asla iz bırakmaz
Bit vücutta olur muBit olabılır mı acaba dicem ama çene ne alaka oluyor
eşim hiç kasinmiyor bu arada sadece ben kaşınıyorumKurdeşen.
Kaşınır ve geçer, asla iz bırakmaz
Dermatolojiye gidip teşhis alabilirsin tabi ki ama pek kesin bir çözümü yokNe yapabilirim peki bunun için hangi bölüme gitmeliyim
Duştan sonra kasinmiyorum ben internetten baktığım kadarıyla duştan sonra uyuz daha çok azitiyormus doğru mudaha önce uyuz geçirdim. kendimden örnek verebilirim. kaşıdığım yerlerde uzun tünel gibi iz oluyodu kızarık. geceden sabaha kadar daha çok azıtıyodu kaşıntı ama bacaklarım özellikle üst iç bacaklarım ve kollarım kaşınıyodu benim çenem falan kaşınmıyodu bence bi sağlık ocağına gidin
Ya bende hipotriodi var doğumdan beri doğru düzgün ilaç içmiyorum kurdesene baktım trioid sebep olabilirmiş büyük ihtimalle odurDermatolojiye gidip teşhis alabilirsin tabi ki ama pek kesin bir çözümü yok
Bir ilaç tetikliyorsa onu kesebilirler, bir yiyecekse onu yemezsin ama stres falan tetikliyorsa zor yani. Alternatif tedavi yolları deneyen arkadaşlar vardı forumda,onlarda işe yaramıştı.
Kaşındığı zaman bölgenin fotoğrafını çek doktora gösterirsin çünkü kurdeşense kayboluyor.
evet sıcak su iyi gelmiyodu diye hatırlıyorum.Duştan sonra kasinmiyorum ben internetten baktığım kadarıyla duştan sonra uyuz daha çok azitiyormus doğru mu