öyle miuyuz sadece bacakta olmaz ki
elbette ama doktora da görün cildiyeye alerji olabiliröyle mi
Ve uyuz olsa aynı evde yaşayan herkeste görülür. Çok çabuk bulaşan bir şey. Uyuz değildir
Ve uyuz olsa aynı evde yaşayan herkeste görülür. Çok çabuk bulaşan bir şey. Uyuz değildir
Bu şekilde olurmu bilmiyorum ama ürtiker olmasın internetten bir bakın? Bazen doktorlarda yanlış teşhis koyabiliyor. Bende gül hastalığı olmuştum doktora gittim bana uyuzsun çok salgın var dedi şok oldum sonra inanmadık uyuz olsa çok kaşıntım olurdu bende kaşıntı yoktu fazla. Hemen başka bir doktora gittik güldü kadın uyuz kendini çok çabuk belli eder ve aynı evde yaşayan büyük küçük herkeste belirtiler olur dedi ve aşırı kaşınırsınız durmazsınız dediMerhaba bir konu da yardımcı olur musunuz uyuz muyum değil miyim çok tedirginim iki doktora biri uyuzsun digerj degilsin dedi uyuz benekleri yok olur geri gözüküyor mu bir bilginiz var mı? Dizimde kabarmalar var kaşınıyorum ama bazen de yok oluyor sırtımda kollarimda da varlar
bende sizin gibi ara ara oluyir yok oluyir aslında arkdaslar haklılar uyuz olsa kaşıntı çok fena olurduMerhaba bir konu da yardımcı olur musunuz uyuz muyum değil miyim çok tedirginim iki doktora biri uyuzsun digerj degilsin dedi uyuz benekleri yok olur geri gözüküyor mu bir bilginiz var mı? Dizimde kabarmalar var kaşınıyorum ama bazen de yok oluyor sırtımda kollarimda da varlar
Benimde boyun ense çene ve bacaklarimda aşırı kaşıntı var ama döküntü falan yok sadece kasidigim zaman kızarıyor uyuz olabilir miyimuyuz sadece bacakta olmaz ki
Tabiki gözük hemen doktoraBenimde boyun ense çene ve bacaklarimda aşırı kaşıntı var ama döküntü falan yok sadece kasidigim zaman kızarıyor uyuz olabilir miyim