Uyuz geçti ama

Berilluna

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
18
6
34
Merhaba arkadaşlar, biz eşimle uyuz olduk ve geçti bitti çok şükür. Yani doktorlara gözüktük öyle dediler. Bir aya yaklaştı biteli, fakat cilt kuruluğu, kaşıntı ve uyuz gibi döküntüler hala oluyor ara ara. Ben korkuyorum acaba yeniden mi uyuz kaptım diye. Uyuz geçiren arkadaşlara soruyorum döküntüler ve kaşıntı ne zamana kadar sürdü sizde ve cilt kuruluğu oluşmuş muydu?

Ben de 10 gündür yoğun tedavideyim. Aslında daha bişey yapmamamı söylüyoe doktor. Ancak bu uyuz pisliği geçmez hemen. 3 gün krem üstüne 1 gün losyon 3-4 gün ara tekrar 1 gün losyon yine 4-5 gün ara 1 gün losyon şeklinde yapacağı. Ancak çok yorldum. Oğlumun vücudu bembeyaz onda hiç kırmızılık olmuyor daha. Ama ben kaşınıyorum. Kaşıntım geçmişti hemen ama yine aynı oldum.

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle uyuz olduk ve geçti bitti çok şükür. Yani doktorlara gözüktük öyle dediler. Bir aya yaklaştı biteli, fakat cilt kuruluğu, kaşıntı ve uyuz gibi döküntüler hala oluyor ara ara. Ben korkuyorum acaba yeniden mi uyuz kaptım diye. Uyuz geçiren arkadaşlara soruyorum döküntüler ve kaşıntı ne zamana kadar sürdü sizde ve cilt kuruluğu oluşmuş muydu?
Merhaba aynı bizi anlamışsınız okurken ben anlattım sandım bizde aynı sekildeyiz bende kaşıntı grcmeyince dra gitmiştim ve yok demiş losyonlslar hatta hap vermisti 1 ay oldu tekrar kasinmaya başladık minik sivilce gibi çıkıp kayboluyor sizde de o şekilde mi ne yaptınız Dr ne dedi gectimi sizin suan

Merhaba. Geçmiş mi sizinki? Benim de tedavi sonrası tek kırmızı bişey çıkıyor sinek ısırığı gibi. Kaşıntı yok. 7 günde falan yavaşça sönüp yok oluyor. Böyle birşey Yaşadınız mı?

Merhaba. Geçmiş mi sizinki? Benim de tedavi sonrası tek kırmızı bişey çıkıyor sinek ısırığı gibi. Kaşıntı yok. 7 günde falan yavaşça sönüp yok oluyor. Böyle birşey Yaşadınız mı?
merhaba şu an bende de böyle şeyler oluyor uyuz muydu acaba kırmızı sinek ısırığı gibi olan kaşınmayan şeyler?

X