• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuyorum uyuyorum yetmiyo, mutsuzum..

tuuub

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
3
1
16
Ankara
merhaba kızlar, problemim aşırı uyumak.. gece bir türlü uyuyamıyorum en az bir saat yatakta dönüp duruyorum sonra sabah uyanmak bilmiyorum okulda sabah derslerini sınavları bile kaçırdığım oluyor, sabahları sanki üzerime biri zorla bastırıyormuş gibi hissediyorum kafamı bile doğrultamıyorum, kalkınca tüm gün uykunun hayali ile geziyorum "eve gidip hemen uyuycam" diye diye hiçbirşeyden zevk alamaz oldum, asosyalleştim... Kan değerlerime baktırdım bi problem yok deyip gönderdiler, vitamin desteği aldım o da çözüm olmadı , sebebi ne olabilirrr???

uyku düzenin bozulmuş.

bikaç gün erken kalk ve gün içinde uyuma. ayrıca yürüyüş, spor gibi yorulacağın aktiviteler yap. emin ol düzelecektir.

bende senin gibiyim gece insanisindir belki :) büyün hayatımın cogunu gündüzleri en ufa fırsatta uyuyarak geçirdm zorunlu işler dısında eğlencemi falana hep gece yaparim bununla barısıp kafeine yönelirsen sorun kalmaz :)

Back