How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uyuyamıyoruz:((

citlenbikbesyo

15 haziran 50 kilo
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
648
248
103
İzmir
acil yardım !!!! kızım bir hafta sonra 5. ayını dolruracak ama uykusu hala düzene girmedi gecede 8-9 kez uyanıyor gündüzleri yeterine uyumuyor akşamları 8 den sonra uyutmuyorum 9-10 arası gece uykusuna yatırıyorum ama 2 saat uyuduktan sonra bir başlıyor uyanmaya sabaha kadar ne yapacağımı şaşırdım öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

canım benim oğlumda 5.ayına kadar düzneli uyuyordu gece.şimdi aynen senin dediğin gibi
doktora götürdük bişey yok olabilir dedi..bundan sonra diş sorunları başlar ,daha çabuk acıkır çünkü büyüyor dedi.birde bazen nedensiz huzursuzlukları olabilir dedi..
hiç sorma yaa bilmiyorum ne yapacam geceleri ikide bir uyanıyor gündüzleri zaten doğru düzgün uyumaz artık ben yorgun halsiz kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
umarım tekrar güzel bir uyku düzenleri olur

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar sanırım artık bütün bebekler böyle benim oğlumda 4,5 aylıktan beri gecede 6 7 kez kalkıyo hiçbişey çözüm olmadı bulan olursa bizide haberdar etsin gerçekten ben bittim artık bu arada gece uykusuda zaten en fazla 8 saat gündüzde en çok 2 saat of of

büyüyolar bi şekilde endişelenme ama uyusa tabi daha sağlıklı oluyo o ayrı mesele valla eltimin oğlu böyleydi 2 yaşında ancak düzeldi bizde öyle olacağız sanırım kötü haber tellalı gibiyim ama malesef :(

kızlar düzene girmesini biraz dahabaekliceksiniz sanırım çünkü diş çıkarma dönemine girmişsizin yavrularınız ve dişlerde ardarda gelecek belki bir hafta belki iki hafta arayla ama şimdi hep dişçıkaracaklar..üstelik bir diş sıkıntısıda en az 3 haftayı bulabiliyor çıkarmasi..bende çok çektim..hatta hiç uyumaz biz artik eşimle mahvolmuştuk..5 aylıkken arabada uyuttugumuzu biliriz gecenin 3 ünde düşünün artik..ama bizimki daha yeni düzene girdi kızım 14 aylık ve daha şimdi deliksiz uyuyabiliyorum..biraz daha sabır gerekiyor anlaşılan...hep derim ya şu uyku sorunu olmasa şimdiye kadar 2.çocugumu bile yapmiştim..

Back