Olmayinca oda olmuyor.cok denedim daha enerjik oluyorum ben o zamanlar ne garip..Yatarak kitap okumak ise yariyor bende. Bir sabah kendini zorla ve saat 6-7 arasi kalk, ama sakin oglen uyuma. Gece istedigin saatte bebekler gibi uykuya dalarsin ozaman :)
Ayni dert bendede var canim yatakta 1 saattr dönüyorum odam karanlik sutumu ictim uyumak icin yapilck herdeyi yapsmda yok olmuyo gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdenim benDüşükten koruma ilacim beni 1 saate kalmaz uyutuyodu. Simdi hic bir ilac kullanmiyorum gerek yokmuş artık iyimişim. Ama ben sahah ezanina kadar uyuyamıyorum. Aylaklıktanmıdır nedir. Gözlerim acıyo yine dalamıyorum. Varmı bana tavsiye edeceğiniz hamilelige zarar vermicek yöntemler. Esim yatağa girdiği gibi dalıyo kıskanıyorum
Öylede kitabın sonunu merak ederim atlaya atlaya okurum sayfalarıYatarak kitap okumak ise yariyor bende. Bir sabah kendini zorla ve saat 6-7 arasi kalk, ama sakin oglen uyuma. Gece istedigin saatte bebekler gibi uykuya dalarsin ozaman :)
Ne güzel yazmışsın sağol canım. Evet artık çeki düzen vermeliyim bu uykuya . Bitkisel şurup varmışta uyku için cesaret edip almadım doktor yazdıda ben korktum. Ikitane doktora gidiyorum ikiside ayrı ayrı zıt şeyler söylüyoGel beraber oturalımsenin yerinde olsam sabah erken kalkar gece ye kadar uyumam gece de erkenden sızarım. Bu günlerin tadını çıkar. Deli gibi uykum var ama 14 aylık kuzum azı disi çıkartıyor uyku neymiş unuttuk. Suan yöresini hala çözemediğim bir turku söylüyor :) ne güzel uyumuştu kalktı yine.
Ilık süt te icebilirsin hem faydalı da. Bitkisel çaylar sana olmaz. En iyisi ılık süt içip sabah erken kalkmak.
Saglikla ak meleğini kucağına.
Öylede kitabın sonunu merak ederim atlaya atlaya okurum sayfaları
Eşime hamilelikten deyip kaytarıyom işteAyni dert bendede var canim yatakta 1 saattr dönüyorum odam karanlik sutumu ictim uyumak icin yapilck herdeyi yapsmda yok olmuyo gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdenim ben
Ne güzel yazmışsın sağol canım. Evet artık çeki düzen vermeliyim bu uykuya . Bitkisel şurup
varmışta uyku için cesaret edip almadım
doktor yazdıda ben korktum. Ikitane
doktora gidiyorum ikiside ayrı ayrı zıt
şeyler söylüyo.
Gel beraber oturalımsenin yerinde olsam sabah erken kalkar gece ye kadar uyumam gece de erkenden sızarım. Bu günlerin tadını çıkar. Deli gibi uykum var ama 14 aylık kuzum azı disi çıkartıyor uyku neymiş unuttuk. Suan yöresini hala çözemediğim bir turku söylüyor :) ne güzel uyumuştu kalktı yine.
Ilık süt te icebilirsin hem faydalı da. Bitkisel çaylar sana olmaz. En iyisi ılık süt içip sabah erken kalkmak.
Saglikla ak meleğini kucağına.
Ne guzel dunyalar tatlisi bi bahanen var senin Allah kucagna almayi nasip etsin insallah saglikla bu arada :) ya ben napiyim hc bi bahanem yok ama olmuyo uyuyamiyorumEşime hamilelikten deyip kaytarıyom işte
sen yine mi burdasnnnne süt uykumu getirir,nede kahve uykumu kaçırır.oldum olası gece kuşuyum.kelin ilacı olsa başına sürer
gidiyim misen yine mi burdasnnn
Uyuyamayanlar için radyomuz var.
Bugun erken bitti gerçi. :/internet radyosunu hakikaten severim.
kk tv'den de daha cok tutulacagına inanıyorum