- 29 Nisan 2010
- 3.654
- 3.118
-
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
benden bıraz verıyım sana
bıraksan kac saat uyurum yaa...
Benimki de hiç gelmiyo
Kadere bakar mısın
Bir biz mi uyuyamıyoruz ne anlamadım ki
Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.
Ne vuruyon kız
Uykusuzluk sende sinir yapmış herhal
Guzel benzetme olmus :) ama belli bi sure sonra nasil bilgisayar kendini kapatiyo beyndeo duruma bir yere kadar dayaniyo.bu arada ben dun bayagi bi yuruyus yaptim.ustune vapur metro otobus yaptim gidis gelis yol bide pazara gittim kalabalik eve gel dus camasir vb.ondan onceki gecede 2 saat uyumustum.dustan sonra adet oldum.dun gece tv izlerken pilim bitmis sonunda 9 da surda azcik kestireyim deyip uyumusum sabah uyandim wc ye saat 7 de.kesintisiz uyumusum olu giibi.sonra tekrar yattim 12 de uyandim gunduz 13 saati uyuyarak gecirdim nasil rahatladm anlatamam.suan tabi yine gozler cin :)) yorulmakta uyutuyomus asiri derecede yorulmak beyni ve bedeni bunu anladm.
Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.
Duşu yazmayı unutmuşum onu denedim, ne vücut varsa ben de elimi suya değdirsem uykumu kaçırıyor.
Tv izlemem ama bilgisayar ile oldukça haşır neşirim, yatana dek kucağımdan inmiyor maalesef ki.
Bir etkeni de bu olabilir, teşekkür ederim.
bunu söyleyecektim, ben ne zaman yatmaya yakın duş alsam gözlerim açılıyor, halbuki biraz mayışayım diye sıcak suyla da yapıyorum ama yok. dün mesela işten gelir gelmez duşa girdim 22.30da yataktaydım yarım saat içinde de uyudumkafam dolu olursa ben de uyuyamıyorum bide evde yalnızım 1 yıl oldu ama hala alışabilmiş değilim hafif uykuda çıt duysam gözler
22,30 a kadar dışarılarda durabilsem ben de uyurum sanırım ya benim sorunum biraz da boşluktan kaynaklı galiba. Kafam ve vücudum her gün yorulmuyor. Ben eskiden davul çalınsa uyanmazdım da yaklaşık bir senedir benim de öyle maalesef ki