Uyuyamıyorum !!!

ben de ne kadar erken uyursam uyuyayım sabah kalkmak istemiyorum ya :) yok böyle birşey.. istersem 15 saat uyumuş olayım, sabah o yataktan çıkmak istemiyorum.mevsimden mi havadan mı nedir sabah uykusu fecii tatli geliyor bu aralar :)
bu arada yatağına yakın bir yerlere bir kasede lavanta koymayı deneyebilirsin.. hem hoş bir koku veriyor odaya,hem de uyku..

Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.

Ama dalana dek daha doğrusu dalabilene dek dört dönüyorum yatakta, mümkün değil duramam ataklı, afakanlı insanım ben :KK53:

Bende de var bu sorun bıktım vallahi bıktım :KK43: uyursam da kalkamıyorum bir de o var hoc

Güzel E="Mavi T, post: 39877851, member: 652195"]Ben onu denedim bilgisayarı uyku moduna alıyomuşsun gibi oluyo
Görünürde kapalı ama arka planda bellek çalışıyo:110:
[/QUOTE]
Guzel benzetme olmus :) ama belli bi sure sonra nasil bilgisayar kendini kapatiyo beyndeo duruma bir yere kadar dayaniyo.bu arada ben dun bayagi bi yuruyus yaptim.ustune vapur metro otobus yaptim gidis gelis yol bide pazara gittim kalabalik eve gel dus camasir vb.ondan onceki gecede 2 saat uyumustum.dustan sonra adet oldum.dun gece tv izlerken pilim bitmis sonunda 9 da surda azcik kestireyim deyip uyumusum sabah uyandim wc ye saat 7 de.kesintisiz uyumusum olu giibi.sonra tekrar yattim 12 de uyandim gunduz 13 saati uyuyarak gecirdim nasil rahatladm anlatamam.suan tabi yine gozler cin :)) yorulmakta uyutuyomus asiri derecede yorulmak beyni ve bedeni bunu anladm.

Guzel benzetme olmus :) ama belli bi sure sonra nasil bilgisayar kendini kapatiyo beyndeo duruma bir yere kadar dayaniyo.bu arada ben dun bayagi bi yuruyus yaptim.ustune vapur metro otobus yaptim gidis gelis yol bide pazara gittim kalabalik eve gel dus camasir vb.ondan onceki gecede 2 saat uyumustum.dustan sonra adet oldum.dun gece tv izlerken pilim bitmis sonunda 9 da surda azcik kestireyim deyip uyumusum sabah uyandim wc ye saat 7 de.kesintisiz uyumusum olu giibi.sonra tekrar yattim 12 de uyandim gunduz 13 saati uyuyarak gecirdim nasil rahatladm anlatamam.suan tabi yine gozler cin :)) yorulmakta uyutuyomus asiri derecede yorulmak beyni ve bedeni bunu anladm.

Ben bu kadar yorulsam bayılırdım heralde. Uyuyamıyorum ama bayılabiliyorum :confused:

Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.

Ben de bunu önerecektim.. Düşüncelerden dolayı da uyuyamıyorsun sanırım, papatya çayı gevşetip uykunu getirebilir..

O günde k, post: 39923431, member: 652195"]Ben bu kadar yorulsam bayılırdım heralde.. yuyamıyorum ama bayılabiliyorum :confused:[/QUOTE]
Ondan onceki gunde bu kadar olmasada yorulmustum yine baya bn .bayilmadm neyseki.ama İlk defa 9 da uyudum.mutlu oldum.bundan spnra karar verdim uyumadan yarim saat spor aerobik yapcam hem belki zayiflarimda biraz :) yorulup rahatta uyurum.

Duşu yazmayı unutmuşum onu denedim, ne vücut varsa ben de elimi suya değdirsem uykumu kaçırıyor.
Tv izlemem ama bilgisayar ile oldukça haşır neşirim, yatana dek kucağımdan inmiyor maalesef ki. o_O
Bir etkeni de bu olabilir, teşekkür ederim.

bunu söyleyecektim, ben ne zaman yatmaya yakın duş alsam gözlerim açılıyor, halbuki biraz mayışayım diye sıcak suyla da yapıyorum ama yok. dün mesela işten gelir gelmez duşa girdim 22.30da yataktaydım yarım saat içinde de uyudum :KK49: kafam dolu olursa ben de uyuyamıyorum bide evde yalnızım 1 yıl oldu ama hala alışabilmiş değilim hafif uykuda çıt duysam gözler :KK57:

gel kız buraya saçını başını yolcam senin :KK70:
konunu okudum sonra aaa ben yatağa başımı koyar koymaz uyuyorum dedim içimden sonra biraz düşündüm insan nasıl uykusu varken uyuyamaz diye büyük ihtimal o sıralar psikolojim bozuldu yatıyorum her zaman ki uyku saatimde uyuyamıyorum sonra saatlerce seni gidi seni :KK70:

bunu söyleyecektim, ben ne zaman yatmaya yakın duş alsam gözlerim açılıyor, halbuki biraz mayışayım diye sıcak suyla da yapıyorum ama yok. dün mesela işten gelir gelmez duşa girdim 22.30da yataktaydım yarım saat içinde de uyudum :KK49: kafam dolu olursa ben de uyuyamıyorum bide evde yalnızım 1 yıl oldu ama hala alışabilmiş değilim hafif uykuda çıt duysam gözler :KK57:

22,30 a kadar dışarılarda durabilsem ben de uyurum sanırım ya benim sorunum biraz da boşluktan kaynaklı galiba. Kafam ve vücudum her gün yorulmuyor. Ben eskiden davul çalınsa uyanmazdım da yaklaşık bir senedir benim de öyle maalesef ki :KK53:

22,30 a kadar dışarılarda durabilsem ben de uyurum sanırım ya benim sorunum biraz da boşluktan kaynaklı galiba. Kafam ve vücudum her gün yorulmuyor. Ben eskiden davul çalınsa uyanmazdım da yaklaşık bir senedir benim de öyle maalesef ki :KK53:

yok 22.30'a kadar dışarda değildim, işten 16.30da çıkıyorum ben hemen gelir gelmez duş aldım sonra 22.30da uyudum

Çözüm önerimi söylüyorum :KK48: Hiç bişey düşünmeden günün özeti falan sallıyosun direk uyku moduna giriyosun :) Şahsen ben aylardır dogru düzgün saatlerdir uyuyamayan insan hem bunu düşünmeyi bıraktım biraz da içersen şerbetçi otu tavsiye ederim :) Ciddiye dönelim düşünmek uykunun düşmanı bana göre(çok fazla düşünmek)Çünkü düşünüyoruz derinlere dalıyoruz o arada az olan uykuda biz düşünürken gidiyor.

Günde ortalama dört saat uyuyabiliyorum en fazla oda ne yazık ki beynim uyumadan bazen iki gün uyumadığım oluyor spor çay süt denemediğim kalmadı uyku ilacı kullanmak istemiyorum uykusuzluk tahammülsüz yapıyor beni çözüm aramaktayım ...

X