Uyuyamıyorum !!!

İyi geceler olsun kk hanımları...

Kk klasiği olarak söylemeden edemeyeceğim ''başlıktan anlaşılacağı üzere'' uyuyamıyorum aa dostlar !
Erken saatte de geç saatte de girsem şu yatağa, hiç değişmeyen yatak programım var benim. Açılış, günün anlam ve önemini belirten 'günü düşün' evresi, ortalarda yarına dair yapılacaklar, durum değerlendirmesi ve kapanış. Her şeyi düşündüğümü varsayarak evet artık uyuyabilirim diyorum kendi kendime ama yok. Oysa ki kalktığım an dahil ( 07.30 ) okuldan eve dönesiye dek esner durumdayım. Tam eve geliyorum 1-2 saat uyuyayım diye uzanıyorum gözlerim açılıyor. Neyse diyorum uyumadığım iyi, akşam erken yatarım ama yok. Yattığım an gözlerim böyle oluyor :KK57:
Bunları da buraya 1,5 saat boyunca süren uyuma çabamdan sonra yazıyorum. Şuan gözlerim son derece kısık ama biliyorum ki yattığım an yine açılacaklar :KK53:
Odanın şartlarına gelirsek odada tekim, gece giren çıkan da olmuyor. Odada ışık yok, hatta hiç kapatmadığım güneşlikleri bile bu gece kapattım acaba sokak lambasının ışığından mı uyuyamıyorum diye ama yok değil. Yatağım oldukça rahat, evin başka bir yerinde uyuyamam zaten, yadırgarım. Kafein içeren içecekleri de çok tüketmiyorum illa tüketeceksem de bu genelde sabah saatlerinde oluyor. Akşamları yemeği çok kaçırmam genel olarak. İçecek türlerini denedim ( midemin alabildiklerini ). Ada çayı, ıhlamur, süt bunların ballısı, şekerlisi, şekersizi, kombosu falan yok olmuyor :110:

Var mı çözüm önerisi olan ??
Slm canım, sigara yani nikotin de uykusuzluk yapar. Ballı süt dene birde. Olmadı doktora git, uykuya dalma ilacı al, uyku hapı değil özellikle belirtmek isterim.
Kediotu kökü dene (latince adı valeriana Officinalis) sakinleştirici özelliği var.

Bence bilgisayardan çok da ilgini çekmeyen bir belgesel ya da film açıp kısık seste dinlerken uyuyabilirsin.
Uzay konulu belgeseller eşimi hemen uyutur :KK66:
Ben pek uykusuzluk çekmiyorum çok şükür. İşin sırrı sıkıntılarını düşünmemekte bence. Kendini uyumam lazım diye zorlarsan hiç uyuyamazsın inadına :)

Yastığa çeyrek kala uyurum yeterki yatağa yatim bak şimdi KK da takılıyom uykum var ama bırakamıyorum:KK12:limon Melisa otu var Saraçoğlu söyledi sakinleştiriyormuş uykuda yapıyormuş ben sakinleşmek için içiyorum:KK45: Uyku zaten bol miktarda var atimi vatsapdan:KK53:

Hamileyken kasada uyuyordum iş yerinde müşteri uyandırıyordu:KK70:müdürümde arkadaşımdı kusurabakmayın hamilede arkadaş diyordu :KK45:Ne alakası var ben hep uyumak istiyorum:KK57: Gün içinde kızım başıma geliyor anne uyuyormusun diyor:KK70:Bazende bi bakıyorum oda yatmış yanıma uyumuş:KK74:Ana kız uyku delisiyiz:confused:

off yaa
bı de akşamüstü uykuları
ne tatlıdırrrr

Bizim üçlü kanepenin yaslanma kısmındaki minderler çöküyordu bir dönem. Otururken kafam ağırlaşırdı, oturduğum yerde kafamı mindere koyup, kolumu dayayıp uyurdum. :-) O kadarı da iyi değil ama ya... Resmen sürekli uyuyup, uyumadığın zamanlarda da uyuduğunu hayal etmek. :-) Benim metabolizmam aşırı yavaş çalışıyormuş, şimdi ilaç kullanıyorum biraz düzeldi. Hala uykucuyum o ayrı tabii. :KK70:

Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.

Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.

Ben onu denedim bilgisayarı uyku moduna alıyomuşsun gibi oluyo
Görünürde kapalı ama arka planda bellek çalışıyo:110:

annem uykun gelmediği zamanlarda tesbih namazı veya yatsı namazı kıl derdi , şeytan dürter uykun gelir hemen derdi :KK70:
bi ara denedim niyet ettimm dedim .. uykum geldi ilk dk da gittim ,namaz da yalan oldu :KK53:

X