Uyuyamıyorum !!!

güzel hayaller kur, bu hayalim bitmeden uymucam diye kendini şartlandır o zaman bir bakıyorsun ki uyakalmışsın. en azından bende etkili, neyi istesem tersi oluyor da =)

son haftalarda ben de uyuyamıyorum gözlerimden yaş akıyor şimdi gitsem uyur muyum bilmiyorum sabah 5'lere kadar uyuyamıyordum her gece yatmadan duş alıyorum bi ara yoğurt yiyordum, bitki çayı içiyordum, şimdi de süt içiyorum belki de her gün aynı erken saatte uyumaya çalışmalıyım 00.00 mesela benim için baya erken olmadı eczaneye sorucam ilaç falan

bide evli olsan ve gece benim gibi uyuyamasan suan öyle deli uykum varkı anlatamam
ama esim sabah 8 de gelıcek 6 ya kadar bekliyroum gün ısıdımı gidiyorum yatak odasına
gececilikten nefret ediyrum

Aynı sorunu yaşadığımdan mütevellit demin koca bi kupa melisa+papatya+lavanta çayı demleyip içtim
Faydası olursa yarın yazayım sana
Gerçi benimkinin sebebi belli kafa dolu ondan uyuyamıyorum ama bakalım azıcık rahatlatır inşallah

wuuuuu karışıma bak, süper uyku getirici: ))))
inş rahatlar canım kafan.

Kitap oku-Teli elinden bırak vird et mesela.ben esmaül hüsna çekiyorum uyuyup kalıyorum.

hangi esmayı okurken uyuya kalıyorsunuz?

hangi esmayı okurken uyuya kalıyorsunuz?[/QUOTE]
arkadaş Allahın isimlerinden bahsetmiş hangi esma derken duymamış olamazsınız ..??

Günün özetini geçmeyi bırak. Ne zaman günü düşünsem uykum kaçar benim de. Kafanı boşaltmaya çalış, beynin uykuya geçmediği için uyuyamıyorsun. Güzel şeyler düşün, tatil planı falan yap, kumsalda olduğunu neyim hayal et. Böyle eften püften şeyleri düşünöeye yönelt beynini, o zaman uyursun.

Bir dönem kafaya çok taktığım şeyler vardı, uyumak tam bir işkenceydi. Çok hafif bir uyku ilacı kulladım iki ay kadar. Düzeni sağlayınca bıraktım. Bitkisel şeylerden fayda yoksa bunu deneyebilirsin.
bak bu kafada günün özetini geçmek,geçmişi düşünmek çok doğru bir tespit.ben her gece kafamda o nefret ettiğim insanlarla kavga ediyorum,onlarla konuşuyorum,vay efendim keşke öyle değilde şöyle deseydim diyorum,habire yazıyorum çiziyorum.sonra bir bakıyorum aradan bir saat daha geçmiş.
ne zaman yeni alacağım cicileri,makyaj malzemelerini falan düşünsem geçiyor,uykuya dalıyorum.:KK16:

Insomnia diye bir hastalık var uyku sorunuyla ilgili
Siz bence kullanıcı adınızı insomniac yapın bi dönem çok eskiden ben de kullanirdim

Duşu yazmayı unutmuşum onu denedim, ne vücut varsa ben de elimi suya değdirsem uykumu kaçırıyor.
Tv izlemem ama bilgisayar ile oldukça haşır neşirim, yatana dek kucağımdan inmiyor maalesef ki. o_O
Bir etkeni de bu olabilir, teşekkür ederim.
Ben de pc olmadan uyuyamiyorum
bu saat oldu hala uyumadjm
dün sat 9 da uyanmama rağmen
zerre uykum yokluk her gece böyle

Saydigin o envai cesit içecek sadece bogazini yumusatir, uykuya gram faydalari yok. Benzer bir konu acmistim insanlar melisa cayi ic hemen uyursun dedi. Duyar duymaz melisa cayina abandim daha da uykum kacti. Velhasil kelam tek yol uyku hapi. Birkac kez uyanman gereken vakitten 12 saat evvel al. Uykunun duzene girdigini goreceksin.

Tanıdık geldi bana :KK48: Eşim her akşam tv karşısında uyku pozisyonu aldığında kalk yatağa gidelim burda uyuya kalma diyorum yatağa gidince uykum kaçıyor burda uykuya geçim öyle gideriz diyor :KK48:

MissMoonTwilight MissMoonTwilight Sana bu hayattan sesleniyorum :rolleyes:
İçtiklerimin faydası oldu gibi gibi sanki..
Öyle yatağa bayılmadım tabi ama hafif bi güzelleştirdi kafamı sanki :confused:
Bi de aktardaki kız daha dinç uyanırsın bunu içince demişti. Dayak yemiş gibi uyanırdım her gün

Bugün sanki tam dayak yemiş gibi değil de hafif tartaklamış da koyuvermişler gibi uyandım:KK48:
Tavsiye ederim
Haa bi de bende çarpıntı yapmadı

X