- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 47
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
cnm yatmadan yoğurt yemeyi denedinmi.
bende yoğurt koma etkisi yaratıyor.özellikle annemşn ev yoğurdu
bende yoğurt koma etkisi yaratıyor.özellikle annemşn ev yoğurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sorunu yaşadığımdan mütevellit demin koca bi kupa melisa+papatya+lavanta çayı demleyip içtim
Faydası olursa yarın yazayım sana
Gerçi benimkinin sebebi belli kafa dolu ondan uyuyamıyorum ama bakalım azıcık rahatlatır inşallah
Kitap oku-Teli elinden bırak vird et mesela.ben esmaül hüsna çekiyorum uyuyup kalıyorum.
arkadaş Allahın isimlerinden bahsetmiş hangi esma derken duymamış olamazsınız ..??
hmm peki canım :)ben duymadım demedimki, özellikle okuduğu bir esma varmı onu merak ettim..
hmm peki canım :)
bak bu kafada günün özetini geçmek,geçmişi düşünmek çok doğru bir tespit.ben her gece kafamda o nefret ettiğim insanlarla kavga ediyorum,onlarla konuşuyorum,vay efendim keşke öyle değilde şöyle deseydim diyorum,habire yazıyorum çiziyorum.sonra bir bakıyorum aradan bir saat daha geçmiş.Günün özetini geçmeyi bırak. Ne zaman günü düşünsem uykum kaçar benim de. Kafanı boşaltmaya çalış, beynin uykuya geçmediği için uyuyamıyorsun. Güzel şeyler düşün, tatil planı falan yap, kumsalda olduğunu neyim hayal et. Böyle eften püften şeyleri düşünöeye yönelt beynini, o zaman uyursun.
Bir dönem kafaya çok taktığım şeyler vardı, uyumak tam bir işkenceydi. Çok hafif bir uyku ilacı kulladım iki ay kadar. Düzeni sağlayınca bıraktım. Bitkisel şeylerden fayda yoksa bunu deneyebilirsin.
Ben de pc olmadan uyuyamiyorumDuşu yazmayı unutmuşum onu denedim, ne vücut varsa ben de elimi suya değdirsem uykumu kaçırıyor.
Tv izlemem ama bilgisayar ile oldukça haşır neşirim, yatana dek kucağımdan inmiyor maalesef ki.
Bir etkeni de bu olabilir, teşekkür ederim.
Hiç farketmiyor aklımda Olanlardan sayıyorumwuuuuu karışıma bak, süper uyku getirici: ))))
inş rahatlar canım kafan.
hangi esmayı okurken uyuya kalıyorsunuz?