Kızlar henuz ilk haftalardayim ama 1 saate yakındır çok ağrım var uyuyamıyorum bu normal mi?gaz mi var anlamadım
yumurtalıklarınız mı ağrıyor regl sancısı benzeri ? eğer öyleyse benim de arada sancılarım oluyor sanırım bebek rahime yerleşmeye çalıştığı için oluyormuşKızlar henuz ilk haftalardayim ama 1 saate yakındır çok ağrım var uyuyamıyorum bu normal mi?gaz mi var anlamadım
Kuzum bende aynıyım 4+1 deyim uyku uyuyamiyorum 3gundur ara ara agrım var gazim çok oyuzden sanci yapıyor ama uykusuzluk agridan deil okadar siddetli deil nedenini bilmiyorumKızlar henuz ilk haftalardayim ama 1 saate yakındır çok ağrım var uyuyamıyorum bu normal mi?gaz mi var anlamadım
Kızlar henuz ilk haftalardayim ama 1 saate yakındır çok ağrım var uyuyamıyorum bu normal mi?gaz mi var anlamadım
Siz de böyle ağrılardan dolayı mibende basindan beri uykusuzum ama
Alistim artik
Benim dün gece çok şiddetli oldu anlamadim şimdi biraz rahatladım ama şiddetli olmasa da hemen hemen hergün belim ağrıyor yaKuzum bende aynıyım 4+1 deyim uyku uyuyamiyorum 3gundur ara ara agrım var gazim çok oyuzden sanci yapıyor ama uykusuzluk agridan deil okadar siddetli deil nedenini bilmiyorum
Hem belim hem karin alt bölgesi çok şiddetliydi. Çok ŞÜKÜR şimdi rahatladım ana yine de hemen hemen hergün bel ağrım var anlamadimyumurtalıklarınız mı ağrıyor regl sancısı benzeri ? eğer öyleyse benim de arada sancılarım oluyor sanırım bebek rahime yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş
Benimde kanamam yok Çok ŞÜKÜR sanırım dün baya bi temizlik yaptım ayakta çok kaldım ondan. Şimdi daha iyiyim Çok ŞÜKÜRValla canım kişiye göre değişir ağrı şimdi benimde ilk hafta çok ağrım olmuştu ama kanama olmadığı sürece korkma dedi doktor ve şiddeti artmadıkça sen yinede bir doktora görün
Gebeligin canım öğrendim de gebe olduğumu ama henüz çok yeniNeyin ilk haftası canım?
O ağrı Normal mis kuzu dikkat et kendini fazla yorma ağır kaldırma ano haraketlerden kacinBenim dün gece çok şiddetli oldu anlamadim şimdi biraz rahatladım ama şiddetli olmasa da hemen hemen hergün belim ağrıyor ya
Normal olduğunu duymuştum ama işte insan yine de korkuyorO ağrı Normal mis kuzu dikkat et kendini fazla yorma ağır kaldırma ano haraketlerden kacin
Cok iyi anliyorum kuzum bende korkuyorum ama olumlu düşünelim olumlu olsun ❤Normal olduğunu duymuştum ama işte insan yine de korkuyorÇok teşekkür ederim
Aynen ümit ALLAHTAN❤Cok iyi anliyorum kuzum bende korkuyorum ama olumlu düşünelim olumlu olsun ❤Rica Ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?