- 11 Eylül 2023
- 787
- 91
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
3 4 gündür çok kötüyüm Panik atak anksiyete kol ağrıları göğüste daralma çarpıntı ölecek gibi olma vücutta karıncalanma iğne batması çok kötüyüm ya kendime gelemiyorum yanlızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu? Ne tetikledi sizi? Konuşalım hadi biraz3 4 gündür çok kötüyüm Panik atak anksiyete kol ağrıları göğüste daralma çarpıntı ölecek gibi olma vücutta karıncalanma iğne batması çok kötüyüm ya kendime gelemiyorum yanlızım
Dayanamadım hastaneye geldim tetikleyen şey şu İstanbul Fatih'te olan olayNe oldu? Ne tetikledi sizi? Konuşalım hadi biraz
Beni de o tetikledi gece yatağa girdiğim de ölüm korkusu geliyor panik oluyorumDayanamadım hastaneye geldim tetikleyen şey şu İstanbul Fatih'te olan olay
mutlaka terapiste gitmelisiniz bence. ben panik ataktım. atlattım ama doğru doktor doğru terapi sayesinde atlatabildim. doğrusunu bulana kadar da bayağı çektim. ilerlediğinde zor oluyor atlatmak. bence ilerlemeden hemen başvurun biryerlere.3 4 gündür çok kötüyüm Panik atak anksiyete kol ağrıları göğüste daralma çarpıntı ölecek gibi olma vücutta karıncalanma iğne batması çok kötüyüm ya kendime gelemiyorum yanlızım
İnanır mısınız internette video karşıma çıktı o günden beri yatak döşek yatıyorum. İçimde geçmeyen korku titreme iştahsızlık var arada kalbime öyle bi ağrı giriyor ki acile koştum kalp krizi geçiriyorum diye temiz çıktı. Evimle eşimle çocuğumla ilgilenemiyorum. Geceleri ter panik içinde uyanıyorum hiç ama hiç o daralma içimden gitmiyor. Nasıl geçecek buDayanamadım hastaneye geldim tetikleyen şey şu İstanbul Fatih'te olan olay
Merhaba bende aynıyım siz nasıl oldunuz3 4 gündür çok kötüyüm Panik atak anksiyete kol ağrıları göğüste daralma çarpıntı ölecek gibi olma vücutta karıncalanma iğne batması çok kötüyüm ya kendime gelemiyorum yanlızım
Geçti bu defa farklı şeyler başladıMerhaba bende aynıyım siz nasıl oldunuz
İğne batması vücutta yanma üşüme çok zor
Geçti bu defa farklı şeyler başladı
Hiç bitmiyo malesef Ben hiç panik atak olduğunada inanamıyorum hep kötü bi hastalık çıkıcak gibi geliyor. İnşallah Allah sizede şifa versinGeçti bu defa farklı şeyler başladı
Bende hep kalp krizi sanıyorumHiç bitmiyo malesef Ben hiç panik atak olduğunada inanamıyorum hep kötü bi hastalık çıkıcak gibi geliyor. İnşallah Allah sizede şifa versin