Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ilk defa ben ona adım atarak konuştum bunu görüp elde ettim deyip mi gitti normalde uyuma derdi banaBelki gerçekten uykusu gelmiştir
Ama ilk defa ben ona adım atarak konuştum bunu görüp elde ettim deyip mi gitti normalde uyuma derdi bana
Bilmiyorum ama sadece onu gerçekten seviyorum ve üzüldüm ister istemezBu şekilde çok yorucu değilmi.
Hesap kitap.
Acıkan yesin.
Çişi gelen yapsın
Uykusu gelen uyusun.
Hayat kısa.
Sevgiyi bunlarla ölçmeyin
Dert edecek bir şey yok :) şükret haber vermiş uykum geldi diye. Her şey yolunda imiş zaten kuruntu yapıyorsunuz sadeceİyi geceler. Ya şuan flört ettiğim çocukla gayet iyi ve eğlenceli konuşurken bi anda uyusam olur mu dedi. Sıkıldığı için mi dedi sizce ? Yani bu kadar çabuk mu sıkılması moralim çok bozuldu yanlış davranmadım gayet iyiydi herşey
Uykusunun gelmesine mi üzüldünüzBilmiyorum ama sadece onu gerçekten seviyorum ve üzüldüm ister istemez
Tamamda sohbet devam ediyordu bi anda gitmesi şaşırttı beni
Yattığı yerden konuşuyorsa uykusu gelmesi normal. Konuşurken uyuya kalsa daha mı iyi en azından haber vermiş.Ama ilk defa ben ona adım atarak konuştum bunu görüp elde ettim deyip mi gitti normalde uyuma derdi bana
Sıkılmıştı r kaç dk dir muhabbet ettinizAma ilk defa ben ona adım atarak konuştum bunu görüp elde ettim deyip mi gitti normalde uyuma derdi bana