• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Uyutma yöntemleriniz??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Bebegim 4 aylik.Gündüz uykularinda ana kucaginda sallayarak degilde ileri geri sürerek yapiyoruz.geceleri ise emzirip park yataga koyup hafif salliyorum.daha küçükken ters yatirip poposuna hafif vurarak uyutuyordum.simdi kafasini kaldirdigindan mümkün olmuyor tabi. ayrica bu yöntemlerin her zaman isledigi söylenemez.o yüzden böyle zamanlar için fikirlerinize ihtiyacim var.bilmiyorumkismile

benimki gece emerek uyuyuyor canim gunduzleri bazen kendine kendine uyuyakaliyor meme vermek icin ana kucaginda sallayarak uyutuyorum cunku gunduz emmek istemiyor benimki

Tesekkür ederim canim.Masallah kendilignden uyumasi çook güzel.Bir ara bizimkide öyleydi ama simdi mutlaka müdahale gerekiyor.mafoldumben

gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.

gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.[/QUOTE

arkadaşım chicconun uyku arkadaşı projektörünü kaça aldınız...ve nerelerde satılıyor.. bebek magazalarında varmıdır , oyucakcı da mı satılıyor...

gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.[/QUOTE

arkadaşım chicconun uyku arkadaşı projektörünü kaça aldınız...ve nerelerde satılıyor.. bebek magazalarında varmıdır , oyucakcı da mı satılıyor...

evet elf ben chicconun mağazasından 61 tly almıştım,bebek ürünleri satan mağaalardada vardır.bir bakın isterseniz bizim çok işimize yarıyor.tatile giderken bile yanımda götüreceğim 2 gün sonra.yoksa uyumayacağını biliyorum.

canim bende de var ondan,"first dreams" adi hatta.ama bizimki yildizlara bir takiliyor, oyun saniyor.akannehir Masallah bebegine canimm
tv izlemesi zararli diye pek açmiyorum nilim.Doktorumuz korkuttu çok.

karnını doyuruyorum..kucağıma alıp iki pışpış yapınca uyuyor..yatağına koyuyorum..
ogün giydiğim bluzumda baş ucuna koyuyorumki kokumu alsın uyanmasın diye...

gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.

bende de onun fisher price olan versiyonu var uykudan gözlerini açamayan kızım onu açınca uykusu kaçıyo kıkır kıkır gülmeye başlıyo

karnını doyuruyorum..kucağıma alıp iki pışpış yapınca uyuyor..yatağına koyuyorum..
ogün giydiğim bluzumda baş ucuna koyuyorumki kokumu alsın uyanmasın diye...

Masallah canimm.Bunu denemeli aslinda.:lepi:yatagina koydugun bluzu nereye koyuyorsun, agzini falan tikamasin diyee

evet elf ben chicconun mağazasından 61 tly almıştım,bebek ürünleri satan mağaalardada vardır.bir bakın isterseniz bizim çok işimize yarıyor.tatile giderken bile yanımda götüreceğim 2 gün sonra.yoksa uyumayacağını biliyorum.

burda chicconun magazası yok..bir bebek magazasına sordum.siparişle getiriyorlarmış tam ismini istedi..tam ismını yazarmısın..

Back