- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
endoskopi için uyutulmaya gerek yok yani o kadar can yakan birşey değil bende yaptırdım ayrıca hemşireyim
oo baya baya abartılmış :) bende özel bir hastanede yaptırdım boğaza sprey sıkılıyor o bölge o şekilde uyuşuyor daha sonra kalçadan iğne yapılarak sakinleştirici yapılıyor kesinlikle uyutan birşey değil biraz gevşiyorsun sadece ruh sağlığı bozuk sinir krizi geçienlere vs yapılanlardan :) ben sıkıntı çekmedim ama boğazı hafifi tahriş oydu yaklaşk 15 dk sürüyor sanırım 2 yıl kadar oldu bunlar hatırlıyorum ama sorun olmaz uyutulmaya gerek yok ama ajitasyonunuz varsa yani gerçekten korkuyorsanız doktorun tavsiyelerini dinleyin derim :)
Ben de çok korkuyordum, geçen sene oldum.
Kolay bir şey diyemeyeceğim ama 2-3 dk sürmüştü o kadar süre dayan bence hiç narkoz alma boşuna vücuduna.
oraya boruyu sokyorlar sonuçta boğazda hafif acı ve öğürme hisi dışında bişey hissetmedim ben
Anadolu hastanesinde oldum ben. korkulacak birşey yok orda anestezi veriyorlar zaten anesteziyi vermeleriyle senin kendinden geçmen bir oluyor. sonra işlem bitince uyanıyosun sadece boğazında hafif bir ağrı oluyor. Hangi doktor yapacak bilmiyorum ama hala ordaysa asla kadir yalçınere yaptırma. İlçesinde yani bigada özel can hastanesi var orayada sorabilirsin belki orda da yapıyorlardır.
Geçmiş olsun şimdiden.
Korkulacak kadar bir acisi yok.. Ayrica anestesizin daha fazla yan etkisi var.. En fazla 10- 15 dakika sürüyor.. Bu süre icin anestezi riskini almak cok yanlis olurdu.. :44::44:
uyumuşsunuz olayı hatırlamazsınız peki doktordan ne yönde şikayeteniz oldu? o doktor orada hala bende sayfasından baktım
ya uyutmadan yapamazlar zaten nasıl yutacaksın o hortumu
yani kesinlikle anestezi yapılır o yönde korkun olmasın bence
Canım ben şimdi 19 yaşındayım 14 yaşındayken endoskobi yapmışlardı sonuç olarak gastrit çıktı vede bayıltmadan yaptılar annem hamileydi o sıra taşıyamaz beni ayıldığımda diye bayıtmasalar bile uyuşturucu bi sprey sıkıyorlar boğazına çok acı ama o uyuşturuyor zaten o yüzden bayıltılırsan felan hiç korkma ben ayıkken dayandım yani tabi rahatsız oluyosun o an kameralı hortum salıyorlar midene kolay değil ama o kadar çok kasma yinede kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?