uyuşukluk

azracam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
54
6
49
arkadaşlar 15 gün oldu ameliyat olalı burnumun ucu uyuşuk elleyince bir değişik his var tecrübeli arkadaşlar yardım ne kadar sürer bu durumburun sırtıda sanki benim değil uyuşukta değil bir acayip tedirginim....

daha cok yeni, cok kisa zamanda eski hissini kazanicagina eminim. Benim iyilesme surecim cok cabuk olmustu ama kisiden kisiye gore degisiyordur.

Burnunuzun uyuşuk olması normal,özellikle ufacık bile olsa çarpmamaya çalışın,çünkü duvara çarpmış gibi acır.bende 2 martta ameliyat oldum,şimdi dokunuyorum burun ucumda uyuşukluk yok,yani birkaç güne sizinkide geçecektir,endişelenmeyin.sadece şişlikler,ödem kalıyo ama yinede sert oluyo daha yeni ameliyatlı olduğu için.öyle burnu oynatabilmek fln mümkün değil.

çok çabuk derken ?

Benim burnumda his kaybi nerdeyse hic olmamisti, bazi insanlar burnu aksa bile hissetmiyormus aylarca , yada dokundugunda. Biraz sertlik vardi deride o da zamanla yumusadi, 1 ay maksimum diye hatirliyorum. Burnun ucu en kalin yer dolayisi ile sertligi en son gecicek yer, korkmani gerektiricek bisey yok daha 15 gun olmus cok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…