İğneli Epilasyon Uyuşturucu Kremler/Spreyler Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ecita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ecita

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
24
20
18
Merhabalar,
Bir çok kişinin şikayeti bu uyuşturucu ürünlerin işe yaramadığına dairdi. Bu nedenle bu konuyu açma gereği duydum. Acı eşiği oldukça düşük ve iğneli epilasyon yaptıran biri olarak uyuşturucu kremler/spreyler benim için oldukça önemli.
Genelde söylenen bu kremleri sürdükten yarım saat, bir saat sonra işe yarayacağıdır; bu kesinlikle doğru değil. Uygulamadan sonra o bölgeyi buz dolabı poşeti gibi bir naylonla sarıp en az 2,5 - 3 saat beklemeniz gerekiyor. Zaten bu süre içerisinde karıncalanmayı hissediyorsunuz. Acıyı yüzde yüz kesmiyor fakat dayanılacak hale getiriyor. Fakat koltuk altında pek işe yaramıyor. Siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

ben seneler önce emla kullanmıştım bıyık için lazer yaptırırken o zaman dediğiniz gibi acı dayanılacak kadar uyuşturuyo o da yetiyordu.şimdi genital bölgeye lazer yaptırıyorum.sadece alt tarafa jetex krem kullanıyorum.onu da burdaki siteden birinden duydum.o da aynen sizin dediğinz gibi kremi sürüp poşetliyorum 1 saat yetiyor.sıkıntısız lazer yaptırıyorum.yanız benim kafama takılan bazı kesim bu kremleri sürelerin kıllarının daha geç bittiğini söylüyorlar.açıkçası bu kafamı kurcalıyor.bu konuda bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…