ben denedim hamilelik planlamıyorsan ya da hamile değilsen hiç bir yan etkisi yok ama kökü kalın olan tüylerde hiç bir faydasını göremedim, denemekle sadece para kaybedersin, reçeteyle alınabiliyor ama nakit almaya kalkarsan oldukça pahalı bir krem
ahh bu krem yüzünden hastanelik oluyordum ben
bende meraktan sürdüm bekledim baktım hala uyusmamıs neyse tekrar sürdüm üstüne tekrar cektim daha da acıdı
10 dk sonra kabardı ve şişti malum bölge
yani herkese iyi gelmiyor ve bu tür ilaçların doktor kontrolunde yada onayıyla kullanılması lazım
daha 2 gün önce kullandım belli bir yer tamamen uyuşmuştu.ama çok bekledim galiba diğer yerlerin uyuşukluğu geçti.bu ilaç vajinusmus hastaları içinde veriliyor sanırım zararlı değil...
nasıl sürülüyo peki kızlar, bende bugün deneyeceğim prospektüsünde çok saçma anlatmışlar hiç anlaşılmıyo, bi de 1 saat önce sürülmeliymiş ve üstü streç film gibi bişeyle kapatılmalıyımış hani çamaşır kremi emmesin diye... hele bi yol gösterin, lazere gidicem bugün ödüm patlıyo uyuşmazsa param boşa gidicek resmen çünkü o acıya dayanamıyorum ben denedik olmuyo yani