• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu kremle epilasyon

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
bikini bölgesi istenmeyen tüylerinden nefret ediyorum herkes gibi...

benim bir arkdaşım emla kullanmış bilenler vardır...bu kremi uyuştuyomuş sonrda canı yanmadan makineyle alıyomuş..

bi süre sonra alışmış 5 denemeden sonra artık kremsiz yapıyomuş...

iyi hoşta bu kremin bi yan etkisi varmı acaba genital bölgeye sonuçta uyuşturuyor..

kullanıp yan etki gören veya memnun olanlar yazarmısınız..

ben denedim hamilelik planlamıyorsan ya da hamile değilsen hiç bir yan etkisi yok ama kökü kalın olan tüylerde hiç bir faydasını göremedim, denemekle sadece para kaybedersin, reçeteyle alınabiliyor ama nakit almaya kalkarsan oldukça pahalı bir krem

benim bir arkdaşım emla kullanmış bilenler vardır...bu kremi uyuştuyomuş sonrda canı yanmadan makineyle alıyomuş..

iyi hoşta bu kremin bi yan etkisi varmı acaba genital bölgeye sonuçta uyuşturuyor..

Merhaba canım. Benim ağdacım tavsiye etmişti o kremi. Hiç bi sorun olmadı bende kullanıyorumda arada bir. Ama tamamiyle uyuşma olmuyor

Ben çook kullandım hiçbir işe yaramıyor gerçekten tavsiye etmem.

ahh bu krem yüzünden hastanelik oluyordum ben
bende meraktan sürdüm bekledim baktım hala uyusmamıs neyse tekrar sürdüm üstüne tekrar cektim daha da acıdı
10 dk sonra kabardı ve şişti malum bölge :19:

yani herkese iyi gelmiyor ve bu tür ilaçların doktor kontrolunde yada onayıyla kullanılması lazım

yaa işte bende korktum yine en iyisi ağda kızlar acıyo macıyo ama en garanti çözüm..

daha 2 gün önce kullandım belli bir yer tamamen uyuşmuştu.ama çok bekledim galiba diğer yerlerin uyuşukluğu geçti.bu ilaç vajinusmus hastaları içinde veriliyor sanırım zararlı değil...

nasıl sürülüyo peki kızlar, bende bugün deneyeceğim prospektüsünde çok saçma anlatmışlar hiç anlaşılmıyo, bi de 1 saat önce sürülmeliymiş ve üstü streç film gibi bişeyle kapatılmalıyımış hani çamaşır kremi emmesin diye... hele bi yol gösterin, lazere gidicem bugün ödüm patlıyo uyuşmazsa param boşa gidicek resmen çünkü o acıya dayanamıyorum ben denedik olmuyo yani :(

Back