İğneli Epilasyon Uyusturucu igneyle yapilan epilasyon!!!

snitch

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
10
0
286
İstanbul
Arkadaslar Merhabalar

Ben Besiktas Akatlar'da (Etiler) acisiz igneli epilasyon diye bir yere gitmistim. Bundan 5 ay oncesinde. Acisiz igneli epilasyon diye ceneme, biyik bolgesine ve favorilerime uyusturucu igne yapti. Halbuki internet sitesinde uyusturucu krem surulur yaziyordu. Neyse, yuzum 1 hafta boyunca sisti ve hatta iz bile kaldi. Sonra oraya gitmedim. Ardindan ogrendim ki, hic kimsenin boyle uyusturucu igne yapmasina tıbbi olarak hakki yokmus. Ve bu igneler beni hem fiziksel hemde biyolojik olarak negatif etkiledi. Ben sordugumda bu ignelerin yan etkisi var mı diye, '' herkes boyle yaptiriyor hic kimse aciya dayanamıyor ki'' demisti. Bunun yaninda 2 kerede bir igne kiriliyordu ve igne parasi benden yuksek ucret aliyordu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! Bir merkeze ilk gittiginizde eger begenmediyseniz bir daha oraya sakın gitmeyin. Bastan yuksek ucretler aliyorlar, ve oraya bagimli tutuyorlar; bu sistemi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bilgilerinize...a.s.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Ne lazer de ne de iğneli epilasyonda lokal anestezsi ile uyuşturmayı çok önermiyorum. Bir kere bu işlem mutlaka doktor olan bir yerde yapılmalı, çünkü allerjik reaksiyon dahil herşey olabilir. Bunun yanısıra iğneli epilasyonun etkisini de azaltır bu uygulama. Size önerim işlem öncesi yarım saat önce 1 tüp Emla adlı kremden kullanırsanız memnun olursunuz. Çok geçmiş olsun.

Evet o anestezi iğneleri gerçekten çok riskli kimin bünyesine nasıl etkisi olur bilinmez dikkatli olmak lazım. Bir de öyle iğne kırılması filan çok amatörce geldi bana iyi ki paylaşmışınız aman herkes dikkatli olsun :)

AMAN ALLAHIM YA ÇOK GEÇMıŞ OLSUN SAKIN ORAYA UĞRAMA BıLE.BEN 2 YIL YAPTIRDIM VE TEK ıĞNEYLE HıÇ KIRILIP YIPRANMADI BıLE DÜŞÜN YAPAN KıŞıNıN HASSASıYETıNı YA.KONU AÇMIŞTIM ORDADA DEDıĞıM GıBı ıŞı BıLENE YAPTIRACAKSINIZ .TEKRAR GEÇMıŞ OLSUNlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…