Uyuşturucı krem

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar ağda için uyultırucı krem arıyorum kullanıp memnun kalan var mı ??

Birkaç sene önce emla kullanmıştım ama açıkcası beni tatmin etmemişti, tabii hassas bir tenim var psikolojik de olabilir ama birdaha almadım. Şimdi ise Remove ağda bantları seti var ya onun içindeki ağda öncesi mendili kullanıyorum özellikle üst bacak ve bikini bölgesine, şimdiye kadar zararını görmedim ve oldukça acı hissini azaltıyor

Lazer epilasyon icin emla kullanıyorlar. Diş etini uyusturan wemcaine var vajinismus hastalari da kullanıyor bunu. Teni ne kadar uyusturur bilmiyorum.
Bu emlayı çok kişiden duydum.. Acaba kullandınız mı hiç veya kullanan birini biliyor musunuz??

Emla yı çok kişiden duydum.. Çok etkili olsa gerek diye düşünüyordum.. Uyuşturmuyor mu hiç??

Yazdiginizi sanki ben yazmisim gibi. Ayni fikirdeyim. Karanfil kokulu olan mendilleri var evet aciyi inanilmaz hafifletiyor. Belki gerçek bir karanfil yağı bulunursa ayni etkiyi yaratabilir.

Emla yı çok kişiden duydum.. Çok etkili olsa gerek diye düşünüyordum.. Uyuşturmuyor mu hiç??
Hissizlik olmuştu tabii ama bir de acı eşiği de önemli aslında ya, o zamanlar kendim halletmeye çalışıyordum ağda işini öyle tam bir uyuşukluk hatırlamıyorum ama az bir etkisini yaşamıştım. Belki sizde farklı olur ama remove'u da bir deneyin derim gerçekten hop hop bir çırpıda bitiveriyor iş

Ha unutmadan, mendili kullanıyorum sadece ağda olarak klasik kavanoz sir ağda kullanıyorum öyle daha kolayıma geliyor

Ha unutmadan, mendili kullanıyorum sadece ağda olarak klasik kavanoz sir ağda kullanıyorum öyle daha kolayıma geliyor
şuan hamileyim bilmiyorum hamilelikte kullanılır mı bahsettiğiniz Remove onu araştıracağım.. Bu acı sızı yüzünden inanın ağda işini bıraktım baya oldu yani jilet kullanıyorum.. Jiletten memnundum aslında ama karnım çıkınca eğilip alması zor oluyor kısa sürüyor ama göremiyorum ki şeysimi En azından ağda ile alabilsem bir kere uğraşırım baya bi götürür beni o diye düşünüyorum.. Jiletle her duşta almak gerekiyor.. Çok zor ya bu kıl tüy işi bu nedir arkadaş

Kıyamam ya Zararı olmaz büyük ihtimal ama hamilelik her şeyi değiştirdiği için bilemedim şimdi Şöyle eli hafif güvenebileceğiniz bir yakınınız olsa pıt pıt alsa ne güzel olurdu, cidden ne sıkıcı şu kıl tüy işleri Ama gel gör ki ağda sonrası rahatlık da bir tatlı oluyor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…