Bana alttan uyusturarak alinacak dediler masaya çıktım gelen hemşire öyle yapamayacağıni canlı canli alacağıni söyledi. Ben uyuşturmayacakmisinz bana öyle söylendi ve ben onun için kabul ettim dedim. Zaten ilk gebeligimdi beni üçu hamile ikisi yeni doğum yapmış olan hastalarin yanında saatlerce beklettiler. Moraljm psikolojim iyice yıkıldı. Ağlamaya başladım beni daha ne zaman alacaksınız bekledikce çok kötü oluyorum dedim. Sonra o vicdansiz hemşirenin eline düştüm. Ağlaya ağlaya masaya çıkan birinin psikolojisini göz ardi ederek bana vakumu gösterdi böyle alacam dedi. Igne vursamda dışı ugusur içinden yine aci cekeceksin dedi. Ben de uyusturur diye bekledim birden sokuverdi bir aleti. Ortalığı yiktim ya istemiyoruuuumm diye bagirdim. Git git giittt dedi hemşire istemiyirsan git dedi geri çikardi o her neyse. Aglamaktan kustum. Berbat bir duyguydu. Kalkarken altımda kan görünce iyice fenalastim çünkü. Seni buradan cikarmayiz şunu imzala diye baskı yaptilar. Benim derdim oradann bir an önce kaçmak imzalamiyorum dedim ama oyle böyle degil bütün bedenim tittiyor hickira hickira agliyorum. Çıktım sonra. Bu klay istanbul gibi mega kentte oldu. Bağcılar devlet hastanesi tam bir mezbahane..