• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturmadan kütaj olmak normal doğum yapmış gibi eş değerde midir?

habuandersevdaluk

yangııın vaaar içimdee...
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
133
0
16
Diğer
Arkadaşlar. Normal doğum yapmış olanlar ya da kürtajı canlı canlı yaşamış olanlar var mı? Ve ya bilgisini olan var mı? Kürtajda çektiğin sancı işkence, Normal doğum sancısı ve acı gibi eş değer mi? Ben kürtaj olurken yüzümden terler boşalttım. Adet sancısının bin mislisi gibiydi.:14::14::14:

Geçmiş olsun.Yeni mi kürtaj oldun bilmiyorum.Ama,ben 7 ay önce kürtaj oldum.Narkoz vererek vakumla alıyolar.Sen o sırada uyumuş oluyosun.Seni neden uyutmadılar.Nerde yaşıyosun?

Geçmiş olsun.Yeni mi kürtaj oldun bilmiyorum.Ama,ben 7 ay önce kürtaj oldum.Narkoz vererek vakumla alıyolar.Sen o sırada uyumuş oluyosun.Seni neden uyutmadılar.Nerde yaşıyosun?

13 martta kürtaj oldum. Özele gidemedim devlet hastanesinde uğuşturmadan kürtaj yaptılar. canım çıktı resmen. Diyorum ki o acıyı yaşadım normal doğuma dayanabilirmiyim diye düşünüyorum. Kıyaslama yapıyorum. çubuklarla aldılar benimkisini vakumlayarak.:14:

13 martta kürtaj oldum. Özele gidemedim devlet hastanesinde uğuşturmadan kürtaj yaptılar. canım çıktı resmen. Diyorum ki o acıyı yaşadım normal doğuma dayanabilirmiyim diye düşünüyorum. Kıyaslama yapıyorum. çubuklarla aldılar benimkisini vakumlayarak.:14:

Bende devlet hastanesinde oldum.Daha ben talep etmeden onlar söyledi,narkoz vericeklerini.Benim bildiğim artık narkozsuz alınmadığı.Hiç doğum yapmadığım için karşılaştırma yapamayacağım.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Normal doğumdan bir farkı yok benim ilk kürtajını öle yaptılar ondan biliyorum

Normal doğumdan bir farkı yok benim ilk kürtajını öle yaptılar ondan biliyorum

İşte bana sizin gibi bi yorumcu gerek. Arkadaşım gerçekten öyle. Resmen terler boşalttım. Hemşirenin biri allah razı olsun ondan soğuk ıslak bezle terimi siliyordu resmen lohusa teri döktüm. Gerçekten acı verici bir durum.Fakat Buna dayanmışsak normal doğumu da yapar kurtuluruz diye düşünüyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Senin ki kaç aylıktı kürtajı yaparken. Benimki 5 haftalıktı. :26:

Bende devlet hastanesinde oldum.Daha ben talep etmeden onlar söyledi,narkoz vericeklerini.Benim bildiğim artık narkozsuz alınmadığı.Hiç doğum yapmadığım için karşılaştırma yapamayacağım.Geçmiş olsun.

alınıyor bacım alınıyor. Ben samsunda oldum. Belki büyük şehirlerde yapmıyorlardır. Sen nerede yaptırdın hangi şehirde?

doktordan doktora değişiyor. bundan öncekinde canlı oldum. çok canım yandı benim doktorum komik biraz bana dediğine göre bu acıya dayanıyorsam doğumu çok çabuk yaparmışım. bilmiyorum belki avutmak içindi. ama dün vajinadan iğne vurdu uyuşturdu hissetmedim. ama yanımda yatan hasta benden önce kürtaj olmuş onuda uyuşturmamışlar. oda çok canım yandı diyodu. ama acısı çok berbat allah kimseye yaşatmasın demem o ki doğum falan vız gelir bana bundan sonra :)

birde bundan önceki yani canlı kürtaj olduğum 7 haftalıktı

bu da 10 haftalıktı ama ben evde düşürdüm kalan pıhtılar alındı.

Son düzenleme:
doktordan doktora değişiyor. bundan öncekinde canlı oldum. çok canım yandı benim doktorum komik biraz bana dediğine göre bu acıya dayanıyorsam doğumu çok çabuk yaparmışım. bilmiyorum belki avutmak içindi. ama dün vajinadan iğne vurdu uyuşturdu hissetmedim. ama yanımda yatan hasta benden önce kürtaj olmuş onuda uyuşturmamışlar. oda çok canım yandı diyodu. ama acısı çok berbat allah kimseye yaşatmasın demem o ki doğum falan vız gelir bana bundan sonra :)

birde bundan önceki yani canlı kürtaj olduğum 7 haftalıktı

bu da 10 haftalıktı ama ben evde düşürdüm kalan pıhtılar alındı.

vay anasını.. Devlet hastanelerinde böyle işte. uğuşturmadan bayıltmadan canımıza okuyorlar. Bacım biz doğumu pırt diye yaparız o zaman. :32:
şaka bir yana etimizden et koparttılar resmen o acı çok kötü ya. :14:
Hayret nasıl uyuşturdular seni. Madem öyle senden önceki kadını neden uyuşturmamışlar. Çok tuhaf bu doktorlar ya.
Çok geçmiş olsun canım gerçekten herşekilde çok acı bir durum. :14:

doğumla kürtajı mı kıyaslıyoruz hanımlar,hımmm pekiii :6:

her ikisini de 2 kere yaşadım,kürtaj doğumun yanında devede kulak :ssz: doğum acısı hiçbirşeye benzemez,kürtaj ne ki;ölüyorum demeden doğum olmuyor bi kere :31:

ve bunları yazarken 3. çocuğun planlarını yapıyorum,demek oluyor ki; unutuluyor acısı :27:

korkma ölmezsin :51: zaten öldürmüyo,süründürüyo :ssz:

şaka bir yana doğumdan neden bu kadar korkuyorsun ki,hamile misin yoksa? hamilelik o kadar güzel bi süreç ki (rabbim yaşamak isteyen herkese nasib etsin) doğum aklına çok fazla takılmıyor...sancılar başlayınca ne olduğunu çok idrak edemiyosun zaten...sonra anlatırken"vayy bee ne acı çekmişim"diyosun...Allah kolaylığını veriyor...düşünsene dayanamasa insan tekrar tekrar doğurur mu? 5 kere daha doğursam,bile isteye sezeryan olmam :19: o daha zor bence...

Tatlım benim sen hayırlısıyla hamile kal o bebeğin 9 aya kadar sağlıklı bir şekilde geldiğinde biran önce dünyaya getirmek istersin doğum sancısını ağrısını en fazla birkaç gün çekersin o kürtaj acısı gidiyo ama kalan acıyı tarif bile edemiyorsun

Bana alttan uyusturarak alinacak dediler masaya çıktım gelen hemşire öyle yapamayacağıni canlı canli alacağıni söyledi. Ben uyuşturmayacakmisinz bana öyle söylendi ve ben onun için kabul ettim dedim. Zaten ilk gebeligimdi beni üçu hamile ikisi yeni doğum yapmış olan hastalarin yanında saatlerce beklettiler. Moraljm psikolojim iyice yıkıldı. Ağlamaya başladım beni daha ne zaman alacaksınız bekledikce çok kötü oluyorum dedim. Sonra o vicdansiz hemşirenin eline düştüm. Ağlaya ağlaya masaya çıkan birinin psikolojisini göz ardi ederek bana vakumu gösterdi böyle alacam dedi. Igne vursamda dışı ugusur içinden yine aci cekeceksin dedi. Ben de uyusturur diye bekledim birden sokuverdi bir aleti. Ortalığı yiktim ya istemiyoruuuumm diye bagirdim. Git git giittt dedi hemşire istemiyirsan git dedi geri çikardi o her neyse. Aglamaktan kustum. Berbat bir duyguydu. Kalkarken altımda kan görünce iyice fenalastim çünkü. Seni buradan cikarmayiz şunu imzala diye baskı yaptilar. Benim derdim oradann bir an önce kaçmak imzalamiyorum dedim ama oyle böyle degil bütün bedenim tittiyor hickira hickira agliyorum. Çıktım sonra. Bu klay istanbul gibi mega kentte oldu. Bağcılar devlet hastanesi tam bir mezbahane..

Bana alttan uyusturarak alinacak dediler masaya çıktım gelen hemşire öyle yapamayacağıni canlı canli alacağıni söyledi. Ben uyuşturmayacakmisinz bana öyle söylendi ve ben onun için kabul ettim dedim. Zaten ilk gebeligimdi beni üçu hamile ikisi yeni doğum yapmış olan hastalarin yanında saatlerce beklettiler. Moraljm psikolojim iyice yıkıldı. Ağlamaya başladım beni daha ne zaman alacaksınız bekledikce çok kötü oluyorum dedim. Sonra o vicdansiz hemşirenin eline düştüm. Ağlaya ağlaya masaya çıkan birinin psikolojisini göz ardi ederek bana vakumu gösterdi böyle alacam dedi. Igne vursamda dışı ugusur içinden yine aci cekeceksin dedi. Ben de uyusturur diye bekledim birden sokuverdi bir aleti. Ortalığı yiktim ya istemiyoruuuumm diye bagirdim. Git git giittt dedi hemşire istemiyirsan git dedi geri çikardi o her neyse. Aglamaktan kustum. Berbat bir duyguydu. Kalkarken altımda kan görünce iyice fenalastim çünkü. Seni buradan cikarmayiz şunu imzala diye baskı yaptilar. Benim derdim oradann bir an önce kaçmak imzalamiyorum dedim ama oyle böyle degil bütün bedenim tittiyor hickira hickira agliyorum. Çıktım sonra. Bu klay istanbul gibi mega kentte oldu. Bağcılar devlet hastanesi tam bir mezbahane..

canım seni çok iyi anlıyorum. neler yaşandığını çeken bilir. inanılmaz bir sancıdır bu

Back