uyurken ruhun bedenden çekildiğini hissetmek

manolya82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
6
0
20
merhabalar ben 19 yasindayim biraz önce yaşadığım şeyi sıcağı sıcağına olayı anlatıp fikir sormak istedim sizlere. Gece 4 te yattım sabah 11 civari kalkip kahvaltimi ettim. Tekrar geri yatip uyudum. Rüyamda vefat eden babami ve dedemi normal bi gündeymişiz gibi gördüm vs. Rüya içindeyken birden rüyam kesildi ve ayak ucumdan başlayarak tüm vücuduma bi uyusma ve titreme geldi gözlerimi açmak istedim ama inanılmaz şekilde ağırlık vardı ben açtıkça biri kapatmaya çalışıyor gibiydi. Nefes almam güçleşti titreme ve uyuşmayla bir ruhum sanki bedenimden ayrılmak istiyor gibiydi. Kafamı kaldırmaya çalıştım ama onu da yapamadim kelime-i sahadet getirebildim sadece. Bu olay nedir yorumlarınızı bekliyorum.

inanır mısınız dün gece arkadaşımla bu konu hakkında konuştuk ona daha önce karabasan gelmiş yaşadıklarını anlattı bende bu zamana kadar böyle bi şey yaşamadığımı söyledim ve sabahına bu olayi yaşadım
İnanırım çünkü gerçekten bu şekilde yayılıyor.ilginc....bende lisede arkadaşlarıma anlatmistim.sirasiyla onlarda da karabasan olayı yaşanmıştı.bu tıp muhabbetleri etmemek gerekiyor.ama insandaki merak işte....meragin fazlası böyle zarar getiriyor

Bol bol Ayetel Kürsi okuyun.besmele çekmeden yatmayın.aynadaki yılan misali karabasan in size bir zararı dokunmaz inşallah

İnanırım çünkü gerçekten bu şekilde yayılıyor.ilginc....bende lisede arkadaşlarıma anlatmistim.sirasiyla onlarda da karabasan olayı yaşanmıştı.bu tıp muhabbetleri etmemek gerekiyor.ama insandaki merak işte....meragin fazlası böyle zarar getiriyor
cidden aşırı ilginç bi olay ne demisler insanin basina ya meraktan ya meraktan gelirmiş Allah bizi tüm şerlerden korusun

doğuştan anemiyim zaten çoğu kan değerim düşük çıkar ama hiç bu yönden bakmamıştım olaya
Yaşadığınız şey uyku felci, herkesin başına hayatta 1-2 kez bile olsa gelir.

Beynimiz uyku sırasında kaslarımızla bağlantıyı keser (mesela rüyada koşarken yatağımızda koşma hareketi yapmayalım diye). Fakat bazen sinir ve kas hücreleri arasında elektrik sinyallerinin iletiminde ufak bir iletişimsizlik olur ve beyin bedenin uyandığını anlamaz. Kaslara sinyal göndermez. Biz de uyanır fakat kıpırdayamayız. Bunu "üstümüzde bir ağırlık var"mış gibi tanımlarız...

Korkacak bir şey değil, dediğim gibi Magnezyum desteği alın.

Yaşadığınız şey uyku felci, herkesin başına hayatta 1-2 kez bile olsa gelir.

Beynimiz uyku sırasında kaslarımızla bağlantıyı keser (mesela rüyada koşarken yatağımızda koşma hareketi yapmayalım diye). Fakat bazen sinir ve kas hücreleri arasında elektrik sinyallerinin iletiminde ufak bir iletişimsizlik olur ve beyin bedenin uyandığını anlamaz. Kaslara sinyal göndermez. Biz de uyanır fakat kıpırdayamayız. Bunu "üstümüzde bir ağırlık var"mış gibi tanımlarız...

Korkacak bir şey değil, dediğim gibi Magnezyum desteği alın.
yorumunuz için teşekkür ederim

X