Uyurken Pozisyon Değiştirmemek İçin

Cemre89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
5
0
6
35
Herkese merhaba. Benim bir sorum olacak.

Benim ergenlikten kalan bir rahatsızlığım var ve uykudayken eğer sırtüstü yatmışsam sabah ağrılı bir şekilde uyanıyorum. Eğer yüzüstü yatarsam böyle bir problem olmuyor. Ben geceleri uyurken yüzüstü yatıyorum ama gece çok hareket eder insan, illa dönüveriyorum. Vücudumun uyku pozisyonunu sabit tutmanın ya da kendimi yüzüstü uyumaya teşvik etmenin bir yolu var mı? En azından ağrılarım bu şekilde yarıya inerdi ve rahatsızlığımı daha hafif çekerdim.

Normalde bu kadar değildim ama dediğim gibi ergenliğimden bu yana gelen bir hastalık ve son bir yıldır büyük bir artış gösterdi. Doktora git demeyin gidemem ne olur.

Yüzüstü yatmaktansa yan yatmak sağlık açısından herşekilde iyidir...
Öyle dene . Yanlarına yastık koy büyük büyük dönemezsin o zaman.

Yüzüstü yatmaktansa yan yatmak sağlık açısından herşekilde iyidir...
Öyle dene . Yanlarına yastık koy büyük büyük dönemezsin o zaman.

Büyük yastık koyma imkanım yok maalesef. Birkaç ay ev ortamında değilim. Evde olsam çok rahat olurdu. Yan yatmayı da denedim. Düz yatarkenki kadar çok ağrı olmadı ama bu sefer de tutukluk hissi oldu. En rahatı yüzüstü uyuduğumda oluyor. Bayağı rahatlama geliyor öyle uyuduğumda. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…