uyumayan oglum!!!!

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
sacım yag ıcınde yıkanmayı hayal ederken gecenın 3u ve ben hala oglumu uyutmaya calısıyorum.ıcımden kacıncı 10u saydım sakınlesmek ıcın bılmıyorum.yıkanmaktan gectım uyumak ıstıyorum.gece rahat uyusun dıye yıkadım saat 11de hala uyuyacak

sorma ya iki gündür bizde öyleyiz ama bizim nedenimiz gaz sancısımıdır kaka yaparkenki zorlanmamıdır anlamdım gitti.

geçmiş olsun canım dünden beri biz de öyleyiz, bizimkinin nedeni belli gerçi dün aşı olduk ondan... insan anne olunca değil banyo yapmak wc. ye gimeye bile bazen fırsat bulamıyo işte... seni o kadar iyi anlıyoruz ki...

Benim kızım 2 ay 10 günlük oldu. Akşam saat 8 ile 1 arası huysuzluk saati....uykuya dalamıyor uyuyamadıkça huysuzlanıyor ve sürekli ağlıyor, kucakta gezdirmek bile kar etmiyor. Bazen arabayla dolaştırıp uyutuyoruz ama eve girince uyanıyor. Bütün bebişlere bol uykular....

herkeze geçmiş arkadaşlar,ben o zamanları atlattım çok şüküryerimseniben,2,5 aylikken başlamıştı benimki uyumamaya ve 4,5aylikken düzelmişti:1no2:,yane bu herkezde vadır dr lar bu olayı bebeğinizin yeni yeni gece gündüz ayırt etmeye alıştığnı bağlıyorlarsengözlerimebaksanab,geçecek bunlar,ondan sonra4,5 aylikken benim bebeğim akşam 23 yatardı ve sabahın 6,30 kadar yurdu:dance:,şimdi ise daha da geç kalkıyor 8,30-9,00 falan:asigim:

canım dogru demıssın ama benım oglum 14 aylık.yanı gece gunduzu ayırdetmekten degıl uyumaması.tamamen bıyolojık saat.gece kusu oldu.ne yaparsam yapayım gec 1den once uyumuyor.

hiç sormayın ya aynı dert bendede var.kızım 2 aylık ve dün gece beni deli etti resmen.gerci çocugun sucuda pek yok ama.doğdu doğalı ilk defa dün akşam 5 ten 11 e kadar uyudu.eşim ve bende 2 aydır her akşam onun aglamalarıyla bas etmekten yourldugumuz için hiç dokunmadık uyusun dedik.aslında basıma bunların gelecegini biliyordumya neyse.gece 11 de kalktı ve uyudugunda 3 ü geçiyordu.sabah 6 da uyandı ve 6 ya kadarda 2 kere kalktı.bi akşam rahat edelim derken bütün uyku yalan oldu valla :bbo: şimdi gene uyuyo ama 7 gibi kaldırıp uyutmicam bidaha bakalım bu gecemiz noluyo...:uhm:

canım dogru demıssın ama benım oglum 14 aylık.yanı gece gunduzu ayırdetmekten degıl uyumaması.tamamen bıyolojık saat.gece kusu oldu.ne yaparsam yapayım gec 1den once uyumuyor.
canım sen akşam yoğurt vermeye denedinmı hiç?yoğurt uyku getirir,benim ufaklık onu yedikten 1 saat sonra küt gidiyor,ve banyo apıyorum akşam iki günde bir,o da rahatlatıyor,ve benimki mışıl mışıl uyor,bi dene,bebişlerin nekedar karnı tok olursa o kadar çabuk yurulup uyorlar,dr böyle diyorlar,bir de azcik gürültülü ses olsun o zaman her çıt gelen seste kalkmaz,benim mesele üst komşuda 3çocuk var,onlar gelip özürdilediler çocuklarını tutamıyorlar diye,çok kızıyorlar dı çocuklara,ben tam tersine onlara dedim,iyiki koşyorlar,ben evde onların sayende parmakların ucunda uyrumyorum,bebeiğm ilk günden itibaren alıştı,ve çok şükür rahatım,evimi süpürürken dahi uyanmıyordelikafadulden

bizdede aynı dert gunduz uyuyo bizimki gece uyumuyoruz.gece saat 12 yada 1 gbı uyanıyo artık kacta uyursa.herkes gecer bu gunler dıyorve bende dayan dıyorum kendıme moral vermeye calısıyorum :))

hatırlarsın belki canım ben de buraya oğlum uyumadığı için konu açmıştım.allaha şükürler olsun ki iki aydan beri geceleri bir rahatsızlığı yoksa düzenli uyumaya başladı.ve inan ki çok sevindik.seni çok iyi anlıyorum insanın dinlenmeye ve kendine zaman ayırmaya ihtiyacı var bebeğine daha faydalı verimli olabilmek için.yoğurt iyi bir fikir.bir de sokağa çocukların yanına çıkarma şansın varsa çıkar.yürüt iyice yor.bakbakalım nasıl uyuyor.ama akşama doğru çıkar yoğurduda 10 gibi ver.inşallah sorununu çözebilirsin.aslında böyle zamanlarda annenin yanında psikolojik olsun iş anlamında olsun yardımcı şart.

AHH AHHHH SENI EN İYİ BEN ANLARIM..BİZİM REKORUMUZ SABAH 7......:1closedeyes:

yaaa arkadaşlar benim kızımla öyle 4 aylık oldu hala doğru dürüst uykusu yok... bazen çok nadir gece uyuyor ama çoğuluğu sabaha kadar uyumuyor ( kucağımda uyutuyorum yatıracağım sırada başını yastığa koyacağım sırada açıyor gözlerini ve başlıyor ağlamaya sonra tekrar uyutuyorum yine yatırırken ağlıyor geceleri yarım saatte bir uyanıyor ) napacağımı bilmiyorum...

canım bazı bebekler bir yaşını doldurana kadar bu sıkıntı devam ediyormus diye duymuştum ... allah yardımcın olsun ....

benimki 4 ayina kadr mükemmeldi. gece en fazla 2 kere kalkar 9.30a kadaar uyurdu. ben de uyurdum cünkü bu günlerin gelecegini bilirdim. simdi en gec 7de ayakta. daha 9 aylik ama 24 saatte uyudugu 12-13 saati gecmiyor. gündüz uykusu cok az. cok üzülüyorum ama yapacak yok gibi. birde yine 4 ayina kadar kendi kendine uyurdu yatakta. sonra yüzüstü dönmeye baslayinca uyumamaya da basladi. ben de ya kucagima aldim ya büyük yataga alip yanina uzandim. simdi artik sirtim ensem agriyor. 9 aylik oldu hala durum öyle. yorgunluktan düser bayilir artik dedigim gün bile sarhos gibi yatakta geziniyor ama uyumuyor kendi kendine

benimki de 1 aylık.akşam 9-10 a kadar uyumuyor.hiç gündüz uykusu yok yani toplasan 1 saat falan uyuyor gündüz.gecede 10 da yatarsa 12 de emer uyur,4 de kalkar bi de 7 gibi tamamen uyanır işte...tecrübeli anneler normal midir böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…