Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze geçmiş arkadaşlar,ben o zamanları atlattım çok şüküryerimseniben,2,5 aylikken başlamıştı benimki uyumamaya ve 4,5aylikken düzelmişti:1no2:,yane bu herkezde vadır dr lar bu olayı bebeğinizin yeni yeni gece gündüz ayırt etmeye alıştığnı bağlıyorlarsengözlerimebaksanab,geçecek bunlar,ondan sonra4,5 aylikken benim bebeğim akşam 23 yatardı ve sabahın 6,30 kadar yurdu:dance:,şimdi ise daha da geç kalkıyor 8,30-9,00 falan:asigim:
canım sen akşam yoğurt vermeye denedinmı hiç?yoğurt uyku getirir,benim ufaklık onu yedikten 1 saat sonra küt gidiyor,ve banyo apıyorum akşam iki günde bir,o da rahatlatıyor,ve benimki mışıl mışıl uyor,bi dene,bebişlerin nekedar karnı tok olursa o kadar çabuk yurulup uyorlar,dr böyle diyorlar,bir de azcik gürültülü ses olsun o zaman her çıt gelen seste kalkmaz,benim mesele üst komşuda 3çocuk var,onlar gelip özürdilediler çocuklarını tutamıyorlar diye,çok kızıyorlar dı çocuklara,ben tam tersine onlara dedim,iyiki koşyorlar,ben evde onların sayende parmakların ucunda uyrumyorum,bebeiğm ilk günden itibaren alıştı,ve çok şükür rahatım,evimi süpürürken dahi uyanmıyordelikafaduldencanım dogru demıssın ama benım oglum 14 aylık.yanı gece gunduzu ayırdetmekten degıl uyumaması.tamamen bıyolojık saat.gece kusu oldu.ne yaparsam yapayım gec 1den once uyumuyor.
sacım yag ıcınde yıkanmayı hayal ederken gecenın 3u ve ben hala oglumu uyutmaya calısıyorum.ıcımden kacıncı 10u saydım sakınlesmek ıcın bılmıyorum.yıkanmaktan gectım uyumak ıstıyorum.gece rahat uyusun dıye yıkadım saat 11de hala uyuyacak