Çocuk Hastalıkları Uyumayan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

teraziyeoglak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
56
51
Delirmek uzereyim, kafayi yedim yiyecem. Cok az kaldi. Artik cildirmamak icin dislerimi sikiyorum. Uyumuyor. Oglum 10 aylik. 11 e girdi. Uyumuyor. Asla uyumuyor kendi kendine dalamiyor , saatlerce salliyorm, mama ustune mama, aglamalar zirlamalar, ama uyumuyor. Cildirmak uzereyim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Delirdim ben.
Her yontemi denedim. Uyutmak icin okumadigim
Kitap kalmadi, her yontem basarisiz oldu. Hayat zindana dondu.

Dişten ziyade başka sıkıntısı vardır? Kendini ifade edemiyor daha, sabretmelisin. Çocuğu sallamamak gerekir, en ufak sarsıntı bile beyin kanamasına kadar yol açıyor. Yormaya çalış, papatya, melisa çayı ver, akşamları ağır yemek değil, belki boraz çorba olabilir. Belki kabız olmaya yakın? Belki ddiş? Belki başka ağrı? Keyfi ağlamaz, uyumamazlık etmez.

Hepsini denedim, caylar , hafif yemekler, saatlerce yatakta debelenmeler, sallamadan uyutmak icin.
Ama yok. Bisey oldu. Bilmiyorum. Nazar degdi belki de, cunku isin icinden cikamiyorum, bi sebep bulamiyorum. Agrisi olmadigina da eminim, geri oyuncaklarinin yanina koyduggumda yada tamam uyumuyoruz dedigimde hemen sakinlesiyor. Dis de cikmiyor bu aralar. Sabah 8 den aksam 8 e uyanik kalmasi beni cok endiselendiriyor. Artik gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum. Asiri mutsuzum asiri huzursuzum. Butun nesemiz butun enerjimiz bitti gitti.
Tesekkur ederim onerileriniz icin ayrica.
Anne olmak cok zor bunu biliyorum, yani bu sifati hakkiyla tasiyabilmek ve layikiyla anne olabilmek. Ama benim psikolojim artik kaldirmiyor. Hayattan sogudum, tek bir iyi mutlu hissettigim anim yok.
Bilmiyorum iste. Umarim gecer gider bir an evvel. Cunku hic iyi degilim.
Tekrar tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…