Ya cok.zor allah yardımcımız olsun doktor bişey demiyormu sizinki daha fenaymisAyni aylarda benim de kizim var ne gunduz ne gece uyumadi once sutun yetmiyor dediler mama verdik yine durmadi sonra dis dediler 6 disi cikti suan baska gelen yok dis yine yok yine yok...sen ne yasiyorsan ben daha kotusunu yasiyorum...gunduz yarim saat 2 defa uyuyor hepsi ..gece kipir kipir kalkiyor geziyor yatagin icinde ben nasil uyuyayim o oyle olunca dusecek kafasini vuracak diye perisanim
Hic bisiy soylemiyor her cocuk ayni olmaz diyor gazmi yoksa baska bir sorunmu var bilmiyorum butun gun kucakta hic oturmazYa cok.zor allah yardımcımız olsun doktor bişey demiyormu sizinki daha fenaymis
Alla alla normalmiki böyle ya allah yardimciniz olsun ne diyim..etrafımda uyku problemi çeken çok az anne var bende bi problem olduğunu düşündumki yanılmışım.yaptığım arastirmalara göre 8 aylık bi bebeğin deliksiz gece uykusu mumkun.bende bunu düzeltmenin pesine düştüm saat basi kalkmaktan bıktım çünküBenim kızım da 8 aylık daha beter. Hiç susmuyor bütün gece ağlıyor . Gündüzde uyuyamıyor . Gaz ı var ama belli ne yapsam olmuyo nerdeyse 2 Aydır böyle . Diş desek 2 diş çıkardı zaten. Valla uyumaya hasret kaldım bırakın 4 saati bi saat deliksiz uyusam gece şükür yani. Bütün gece ağlar mı götürmediğim dr kalmadı . Öyle böyle bi ağlamak değil ama ya hergün hergün ayni şey . Gündüz yarım saat uyusa hemen bende uyumaya koşuyorum . Psikolojim iyice bozuldu bu yüzden ya .
Evet bende araştırdım . Ve benim ikinci çocuğum oğlumda hiç böyle sorunlar yaşamadım . Çok rahat uyku düzeni oturmuştu bu ayda . Şu an bu bebeğimde inanılmaz derecede zorluk yaşıyorum. Bende çok yoruldum bu durumdan hem ben hem de o işkence çekiyoruz ya . Psikolojim bozuldu bi yere de çıkasım gelmiyor gece gündüz ağlıyoAlla alla normalmiki böyle ya allah yardimciniz olsun ne diyim..etrafımda uyku problemi çeken çok az anne var bende bi problem olduğunu düşündumki yanılmışım.yaptığım arastirmalara göre 8 aylık bi bebeğin deliksiz gece uykusu mumkun.bende bunu düzeltmenin pesine düştüm saat basi kalkmaktan bıktım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?