- 10 Ocak 2017
- 130
- 94
- 13
- 33
Sevgili anneler merhaba ..18 nisanda 9. Ayimiz bitecek.ancak bebeğim yaklaşık 2 aydır nerdeyse gece hiç uyumuyor.calismiyorum ama perişan oluyorum.sinirlerim bozuluyor gün içinde agresif oluyorum.erkek bebek ismi yaman adı gibide pek yaman.bir çok şeydenedim ise yaramadı.diş sıkıntısimi diye sordum doktora şuan dişler görünmüyor dedi.hali hazırda ben yinede ne olur olmaz gittim eczaneden dis jeli aldım.eczacıyadurumu anlattım bana nigt Day diye bitkiselbir surup verdi onuda denedim yinede pekfaydası olmadı.uyku saati en fazla 10 buçuk en az 9 buçuk bu saat arasında mamasini icipuyuyor.ve sallanarak uyuyor beşigi benim yanımda 15 20 dk salliyorum dalıyor.uykuya dalmada sikinti yokta ben uyudugunasevinemez oldum.diyelimki 10da uyudu mutlaka 2 saat sonra uyanıyor.ek gıdalarınyanında ayrıca benide emiyor tamm emsin 2 saat sonra uyansın ona bişey dedigimyok.emiyor 15.dk yine uyuyor.bu seferbaşlıyor kipirdamaya devamlı beşiktedönüyor sağa sola kollar ayaklar çeşit çeşit hareketler gazmi diyede düşündum bununiçin rezene verdiğim oldu yine pek faydasınıgörmedim.gündüz uykusu güzel sayılır 2 buçuk saat öğleden önce 1 öğleden sonra 1buçuk saat olarak uyuyor.yemeklerine de dikkat ediyorum gaz yapan şeylervermiyorum.tuvaletide güzel hergün 1 defa mutlaka yapar.bazen 2 3.beşikte öylecedevamlı Kipirdiyor belliki oda uyumak istiyor çünkü gözleri kapalı biraz öyle cebellesincehaliyle ağlıyor bende yanıma alıyorum tekraremziriyorum yine uyuduğunu düşünüyorum yanımda da olsa donenmeye devamediyor.koca gece sabah 5e kadar abartisizböyleyiz.ikimizde yorulduk artık.gündüz güzeluyuyor kipirdamak falan yok baya deliksiz iyi uyuyor.ama gece olcak diye ödüm patlar oldu.bi gece 4 5 saat deliksiz uyku uyusamkafi.bi çareniz fikriniz varsa şayet dinlerimalırim.önerileriniz olursa onada razıyım.bir çay olur bir ilaç olur.bana fayda etçek bir şey yokmudur allah aşkına saat başı uyanmaktan perişan olduk..