Gebeliğe Hazırlık Uyumayan arkadaşlarım acil bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 3 gun kala ogrenmistim. Bemce biraz daha bekleyin. Sizde son 2 3 gun kala yapabilirsiniz

Erken testte bayağ belli olmuştu benim ...sıradan testlerde biraz kafa karıştırıcı siliklikte olup strese sebep olabilir

6 gun biraz fazla gibi. Elinde testin cok olsa yap diyecegim ama bir tane varmis bence biraz daha bekle yada kan ver

Sabah kalktığınızda su içmeden ilk idrarla yapmanız daha sağlıklı sonuç verecektir . Dayanamayıp yapıyorsanız internetten 10 adet test 14,9 TL ye alabilirsiniz Kargo ücreti dahil

Adetime 5 6 gün var elimde de 1 tane gebelik testim var dayanamıyorum şimdi yapsam belli olur mu acaba
Çok düşük bı ihtimal hem de bu saatler uygun değildir . Sabah yapmanız daha iyi olur. Biliyorum beklemek çok zor kendimde öyleyim hatta internetten ultra erken gebelik testleri aldım bisuru ki son 5 gün kala birer gün arayla yapayım diye. Ben kendi sokugumu dokemiyosun. Şuanda yapıp tek çizgiyi görüp morelinizi bozmayin biraz daha sabredin. Kendinizi oyalayacak birşeyler bulun kitap okuyun yürüyüşe çıkın vs ben öyle yapıyorum azıcık ise yarıyor

Kesinlikle gecıkmeyı bekleyin bir dahakine geçen ay bende gecikmeden önce yaptım sonuç agır geldi boşuna umutlanmayın

Çok düşük bı ihtimal hem de bu saatler uygun değildir . Sabah yapmanız daha iyi olur. Biliyorum beklemek çok zor kendimde öyleyim hatta internetten ultra erken gebelik testleri aldım bisuru ki son 5 gün kala birer gün arayla yapayım diye. Ben kendi sokugumu dokemiyosun. Şuanda yapıp tek çizgiyi görüp morelinizi bozmayin biraz daha sabredin. Kendinizi oyalayacak birşeyler bulun kitap okuyun yürüyüşe çıkın vs ben öyle yapıyorum azıcık ise yarıyor
Valla çok haklısınız ama bu oyalanmak konusunda beni çok iyi anladiginiza eminim hiçbir şey beni oyalamıyor nedense :))

Sabah kalktığınızda su içmeden ilk idrarla yapmanız daha sağlıklı sonuç verecektir . Dayanamayıp yapıyorsanız internetten 10 adet test 14,9 TL ye alabilirsiniz Kargo ücreti dahil
Gün içerisinde o kadar su içiyorum ki susuz ilk idrarı yakalamak zor oluyor biraz :))

Valla çok haklısınız ama bu oyalanmak konusunda beni çok iyi anladiginiza eminim hiçbir şey beni oyalamıyor nedense :))
Valla hasta bı yakınım var o kadar ısrar ettim ki bana getirin ben bakayım diye sırf kendimi oyalamak için ama farklı şehirde olduğum için getiremediler. Aslin da evde de yapılacak bi sürü isim var ama içimden gelmiyo dün ateş ölçer sipariş ettim Ateş ölçme yontemiyle hem pvulasyon hem de gebelik anlasiliyomus her şeyi denicem. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Valla hasta bı yakınım var o kadar ısrar ettim ki bana getirin ben bakayım diye sırf kendimi oyalamak için ama farklı şehirde olduğum için getiremediler. Aslin da evde de yapılacak bi sürü isim var ama içimden gelmiyo dün ateş ölçer sipariş ettim Ateş ölçme yontemiyle hem pvulasyon hem de gebelik anlasiliyomus her şeyi denicem. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Ay vallahi bende aynı durumdayım. Çok takıntı yapıyoruz belliki. Rabbim her ikimize de hayırlı ve tez zamanda bebek nasip etsin insallah

Ay vallahi bende aynı durumdayım. Çok takıntı yapıyoruz belliki. Rabbim her ikimize de hayırlı ve tez zamanda bebek nasip etsin insallah
Amin amin inşallah . Senden güzel haberler bekliyorum ama olumsuz da olsa yaz buraya olur mu yalnız değilsin neticede

Bat ne zaman senin
8 Şubat henüz var ama ateş ölçmeye başladım evde de 7 tane erken gebelik testi var son 5 gün kala birer gün arayla test yapıcam. Siz ne yaptınız testi şuanda kan testi verseniz çıkar eğer varsa aile sağlığı merkezlerinde verseniz bugun pazartesi sabah çıkar

30 ocak ama âdetlerim duzensizlesti. Bi kaç gün önce yada bir kaç gün sonra da gelebilir. Şuan kan testine gidecek vaktim yok ama belirti olarak pek bir şey yaşamıyorum sanki adet olacakmışım gibi bir his var içimde

Ben bat‘a 3 gün kala basit gebelik testiyle ögrenmistim. Sabah ilk idrarimda degildi,gece 11-12 gibi yapmistim. Beta hcg nin idrara ne kadar cabuk gecmesiyle ilgili,kisiden kisiye fark edebiliyor.

Back