bu insanlar nerden buluyorlar böyle şeyleri hiç aklıma gelmedi saç kurutma makinesiiAllah akıl fikir versin insanlara o çalışırken bebekle yalnız bırakılır mı
olan masuma meleğe olmuş çok üzüldümallah acil şifalar versin
böyle yöntemler var kolik bebekler için saç kurutma makinası süpürge filan sakinleştiriyormuş iyi debu insanlar nerden buluyorlar böyle şeyleri hiç aklıma gelmedi saç kurutma makinesiineyseki kurtulmuş bebek..
rabbim korusun küçük meleği annesi yırtınıyordur şimdi ama ne fayda..yeni doğduğunda benimkide çok gazlıydı,zor gazı olan bebek,zayıflamıştım bile fazla enerji sarfetmektenböyle yöntemler var kolik bebekler için saç kurutma makinası süpürge filan sakinleştiriyormuş iyi de
daha küçücük bebekle bu aletler baş başa bırakılır mı
daha hayati tehilkeyi atlatmamış maalesef atlatsa da çektiği o büyük acılar ne olacak
hem psikolojik hem fiziksel derin izler kalacak üzerinde
Benim kide öyle hele ilk 3 ay zombi gibi gezdim 24 saat uyumadımrabbim korusun küçük meleği annesi yırtınıyordur şimdi ama ne fayda..yeni doğduğunda benimkide çok gazlıydı,zor gazı olan bebek,zayıflamıştım bile fazla enerji sarfetmekten
ısınıp yangın çıkarması için en az yarım saattan fazla çalışması filan gerekir sanırım, 5,10 dk da olmaz gibio makine saatlercemi açık kaldı acaba ki böyle bir felakete sebep oldu
Benim kide öyle hele ilk 3 ay zombi gibi gezdim 24 saat uyumadım
2,5 yaşında hala doğru düzgün gece uykusu yok
ozaman o annede yırtınmasın öyle analık mı olurısınıp yangın çıkarması için en az yarım saattan fazla çalışması filan gerekir sanırım, 5,10 dk da olmaz gibi
işte tahmin yürütüyoruz da yürüttüğümüz tahmin yüzde 90 doğru gibi ihmal çok büyük maalesefbenimde aklıma bu geldi biliyo musun, galiba makinayı açıp uyumaya gittiler ama bebek sahibi olmak böyle bişey, aylarca uykusuz kalma ihtimalini göze alcaksın zaten ki bu bebek daha 2 haftalık bile olmamış, neyinden bıktınızda yanlız bıraktınız, gerçi kötü bişey de demek istemiyorum tam olarak ne oldu bilemiyoruz bu benim tahminim sadece
canım tahada öyleydi,ben gündüz az uyutuyordum,1 .2 yaşlarındayken gece uyusun diye..birde yeni doğduğunda devlet hastahanesindeyiz vc ye gşdşp geldim bir baktım bembeyaz hemen hemşireye koşturdum,nefesi kesilmiş,elini boğazına sokup bir şey yaptı..ters çevirip..sonra düzeldi..tekrar aynısı oldu sonra bu defa hemşireyi bulamdım hastanede ben yapmıştım aynını..eve gelincede öyle olur diye stres içinde kendi haline bırakamadım uzun süre..Benim kide öyle hele ilk 3 ay zombi gibi gezdim 24 saat uyumadım
2,5 yaşında hala doğru düzgün gece uykusu yok
bende kötü yazmak istemiyorum şimdi perişanlardırda ne fayda..benimde aklıma bu geldi biliyo musun, galiba makinayı açıp uyumaya gittiler ama bebek sahibi olmak böyle bişey, aylarca uykusuz kalma ihtimalini göze alcaksın zaten ki bu bebek daha 2 haftalık bile olmamış, neyinden bıktınızda yanlız bıraktınız, gerçi kötü bişey de demek istemiyorum tam olarak ne oldu bilemiyoruz bu benim tahminim sadece