uyugun fiyata telefon arıyorum lüksiyat önemli değil yeterki ucuz olsun

befrul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
315
12
48
34
uygun fiyata telefon arıyorum evde kullanılmayn bir köseye attığınız bozulmuş telfonlarınızıda alabilirim değerlendirmek amaçlıdır özelden yazarsanız sevinrim

uygun fiyata telefon arıyorum evde kullanılmayn bir köseye attığınız bozulmuş telfonlarınızıda alabilirim değerlendirmek amaçlıdır özelden yazarsanız sevinrim
gunessel ısımlı uyenın sayfasında var telefon kutusunda hemde

Tatlim bende 6600 var blirsin calisiyor tertemiz sadece arka kapak takilicak dusunursen.msj at.

iphone 3s var canım bende soket kısmının değişmesi lazım şarj olmuyor başka bir arızası yok düşünürsen resim eklerim..

bende bu var cnm gerçi sen eski istemişsin ama sıfır kutusunda bu kullanılmamış çalışır durumda garantili

canım bende 2*3 tane vardı bakayımbataryalarında sorun vardı sanırım istersen fotolarını çeker koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…