Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burda bir arkadaşta gördüm cnm hatırlarsam yazayım cnmBana ozeldwn butceni yaz canim butcene gore bi cihaz bakiym sana
gunessel ısımlı uyenın sayfasında var telefon kutusunda hemdeuygun fiyata telefon arıyorum evde kullanılmayn bir köseye attığınız bozulmuş telfonlarınızıda alabilirim değerlendirmek amaçlıdır özelden yazarsanız sevinrim
fiyt nedirTatlim bende 6600 var blirsin calisiyor tertemiz sadece arka kapak takilicak dusunursen.msj at.
20 lira canim ama tertemiz.fiyt nedir
uygun fiyata telefon arıyorum evde kullanılmayn bir köseye attığınız bozulmuş telfonlarınızıda alabilirim değerlendirmek amaçlıdır özelden yazarsanız sevinrim
fyt nediriphone 3s var canım bende soket kısmının değişmesi lazım şarj olmuyor başka bir arızası yok düşünürsen resim eklerim..
fyt nedirbende bu var cnm gerçi sen eski istemişsin ama sıfır kutusunda bu kullanılmamış çalışır durumda garantiliEki Görüntüle 1254813 Eki Görüntüle 1254813
aslında 100 dusunuyorum ama nakite sıkışık olduğum için 80 olurfyt nedir
bekliyorum canımcanım bende 2*3 tane vardı bakayımbataryalarında sorun vardı sanırım istersen fotolarını çeker koyarım
hepsinin fiyatı nedir