Bebeğim 8 aylık kafayı yemek üzereyim uyutamıyorum uykusu çok fazla ama uyumuyor inat ediyor direniyor kendini sıkıyor gün içinde hep ağlıyor gece hep ağlıyor yedinci ayın ortasından veri düzelme olmadı doktora götürdüm kaç kez sağlıklı bir sorun yok diyorlar nolur bana yardım edin benim ne yapmam lazım deneyimli anneler nasıl uyur dinlenmek istiyorum artık çok yorgunum uykusuzum uykusuzluk bir yerden sonra sinir ve tahammülsüzlük yapıyor tahammül seviyem çok düştü bilgisi olanlar nolur nasıl geçecek bu durum ne yapsam uyur...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uykuya direnme lütfen yardımcı olun
- Konu Sahibi anonimm1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.740
- 1
- 21.346
- 268
Alerjiye götürdüm önemsemediler gerçekten bilmiyorum her şeyi yaptım ama maalesef işe yaramadıDişlerin durumu nasıl, diş çıkarma döneminde uykuları bozuluyor alerji olabilir mi ? Evin içi çok sicaksa da uyumayabilir. Bir rutin oluştur ses dinletme ,karanlık oda vs belki işe yarar.