uykuuuu

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
merhaba bayanlar..11 aylık bir kızım var 4 aylıkken kendı kendıne uyumayı basarmıstı ve uzun bır sure ole devam ettı.ama son bırkac aydır.memesız aslaaaa uyumuyor.2 kere bıle cekse o memeyı ıstıyor.gecelerıde memeee dıye uyanıyor.karnının tok oldugundan emınınm ama emmek ıstıyor ve yanımda uyuyakalıyor.kaldırdıgımda uyanıyor ve yatagına yatmak ıstemıyor.sanırım yanımızda yatmaya alıstı.ama ben hıc rahat degılım bu durumdan.geclerı 5 kere falan kalkıyor emmek ıstıyor uyumak ıcın.emzık agzına almıyor zaten 3 aylıkken bıraktı.ne yapabılırımm

Benim oğlumda büyüdükçe daha çok meme istemeye başlamıştı gece uyanıyordu bir iki defa emiyor uykuya dalıyordu ama daha beşiğine koyar koymaz kıvranmaya başlıyordu :(( Yada en fazla ama en fazla yarım saat içinde uyanıyordu geceleri genelde yatakta oturarak uyuyordum :))beşiğine kaymak zor gelince(nasılsa uyanacak diye) ayağıma alıyordum öylece uyuyorduk
17.ayda alerji ilacı kullanmaya başlayınca memeyi mecburen bıraktırsın bir hafta içinde akşam yatıp sabah uyanmaya başlamıştı..,

Sende biraz daha emzir şimdi dişleri çıkıyordur emmek benimkini rahatlatır memeyi bırakınca herşey düzene girer inşallah

Back