uykusuzum

uykusuz bebeyım için ne yapabılırım

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

reyhaaaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
5
0
86
İzmir
arkadaşlar acil yardım bebeyım sekız aylık ve hiç uyumuyo artık dayanacak gucum kalmadı bıde hareketlı olunca yetısemez hale geldım

cnm benim bebeğim evde hiç sallamaya alışkın değildi hep emerek uyurdu ama şimdi kreşe bırakıyorum orada sallayarak uyutuyorlar ama taktikleri var bebeğin altına çarşafı serip kundak gibi kolunu bacağını oynatamayacağı şekilde sarıp bir ucunuda yüzüne kapatıyorlar biraz debelenip ağlıyo ama sonra direnmeyi bırakıp uyuyor. bazen evde uyumasını istediğimde bende aynı şeyi yapıyorum işe yarıyor birde onu dene istersen cnm

ben senin bu dedigini kizim 3 aylikken yaptim..yaklasik 1 ay kadar ise yaradi..
simdi 7 aylik... kundaklasam kipirdaa kipirdaya cözer kundagini cok hareketli masallah..
yani diyecegim su ki. bu dedigin arkadasin bebeginde ise yararmi acaba.. 8 aylik demisde?
a.s.

benim kızımda 8aylık bende aynı durumdayım şimdi bide diş çıkarıcaz uyku hiç yok zombiyim ben artık :içelim:

teşekkur ederim hepinize dün bi mucize oldu ve halasınının elınden sekız ay sonra emzık aldı içinizde emzık almayan bebekler varse denemekten vazgeçmeyın şimdilik dunden beri onunla idare ediyoruz bakalım nekadar surcek inşallah hep uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…