uykusuzluktan delirecegim artik

Başucunda lavanta yağı tutsan.Bı ara saclarımıza lavanta yagı yapalım demıstık arkadasla.Ben durulamaya takatım kalmamıstı uykudan.Gözlerim kapanıyodu :)
Bir dene bakalım.

uykusuzluğunuzun sebebine göre değişiyor ilaçlar .doktorunuzu dinleyin ama benim bir kaç önerim var eğer uygulamadıysanız. akşam yemeğinden sonra ilk uykunuz geldiğinde uyuyun o anı kaçırmamaya dikkat edin . akşam üzeri spor yapın gerçekten kaslarınızı bir 40 ,50 dk yorun sonra duş alıp uyumayı deneyin uyanmanız zorlaşır. gün içinde kafein kullanmamaya dikkat edin.uyanınca kitap okuyun sadece telefon internet tekrar uyumanızı zorlaştırır ama kitap okuyarak uykuya dalarsınız yeniden.acil şifalar diliyorum size.

yatağınızı değiştirmeyi düşündünüz mü hiç. yatağın yeri şekli de bazen önemli olabiliyor bu konuda

ee canım belki sana az uyku yetiyordur, illa herkes 7-8 saat uyucak diye bişey yok, ya da az yoruluyorsun
bu uyku konusunu kafana takmamaya çalış, insan buna odaklanınca da, yine uyuyamıcam, yine uyuyamadım diye hepten uykusunu kaçırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…