Uykusuzluk.

Pkrglsm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
4
0
1
30
Merhaba arkadaşlar, 41 günlük bebeğim bir kaç gündür uyku problemi yaşıyor gündüzleri full ayakta ağlayarak geçiriyor. Sabah 5 gibi uyanıyor akşam 8 9 a kadar uykuya dalamıyor iki günde gözlerinin önü karardı ve iyice yorgun düştü ne yapabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana😔

Merhaba arkadaşlar, 41 günlük bebeğim bir kaç gündür uyku problemi yaşıyor gündüzleri full ayakta ağlayarak geçiriyor. Sabah 5 gibi uyanıyor akşam 8 9 a kadar uykuya dalamıyor iki günde gözlerinin önü karardı ve iyice yorgun düştü ne yapabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana😔
41 günlük bebek gündüz o kadar uyanık kalmamalı 🤔🤔 doktora gitmelisiniz bir problem olabilir, normal değil.

Gazını vs rahat çıkarıyor, burnunda tıkanıklık falan yok anlamış değilim. Kucağımdan bıraktığım an direk uyanıyor kucağımda da çok uzun süre tuttuğum da ağlamaya başlıyor.

Yok vücudunda kızarıklık vs yok. Ateş falan da yok. Bugün biraz daha iyi uyudu gibi takip edip gerekirse yarın götürücem hastaneye.

Doktora danışın gazı yada doymuyo filan olabilir ısısına çok dikkat edin. Ama o kadar saat uyanık kalması biraz tuhaf saatlerce dalamiyo derken uzun süre uyumasını zaten beklemeyin en fazla iki üç saatte bir emzirmelisin yada mama vermelisiniz. Cingen salıncağı yapın şuan hala anne karnında hisseder yada en azından sıcaklığında uyumasını sağlayın. Her çocuk bır olmuyo ama benim 1 yaş kızım hala düzene giremedi gündüzde ben uyuyamıyorum gecede saat başı uyanıyoruz . Ki başında da böyleydi annelik çok zor ama yine de doktora danışın bı sıkıntısı olabilir .

Gündüz bu kadar uyanık kalması normal değil doktorunuzla görüşün mutlaka. Bir de harika haftalar kitabıyla çocuğunuzun huysuzluk sebeplerini öğrenebilirsiniz. Hangi haftada olduğunuza bakarak

Teşekkür ederim, doktora götürdüm herhangi bi problemi yok dedi büyük ihtimalle gaz sancısı yüzünden uyuyamıyor dedi başka bi ilaç verdi, biraz daha rahatız sanki birkaç gündür umarım düzene girer..

Back