- 2 Aralık 2017
- 104
- 37
- 13
- 29
- Konu Sahibi Saripapatya060844
Merhaba ya anneler imdanima yetişin nolur artık çıldırmak üzereyim bebeğim on beş gün sonra altı aylık olacak ve asla uyku düzeni oturmuyor bı ara oturtmuştur harika gidiyordu her gece saat on da uyuyordu ama çok kısa sürdü ve geceleri aşırı sık uyanıyor cidden yıldimm mesela on ikide gece uykusuna dalıyor bu ara ve emmek için bir saatte bir uyanıyor ve saat dört deyince tamamen uyanıyor geri uyumuyor neden böyle oluyor yaa artık dayanacak gücüm kalmadı tek başıma bakıyorum aylardır uyku nedir unuttum ve bayağı kilolu bir bebek sadece kucamda uyuyor asla başka türlü uyumuyor bir günde defalarca kollarımda uyutuyorum artık düşürcem halim kalmadi diye korkar oldum o derece bunun bir yolu yok mu Instagramda görüyorum akendi başına uyuyan bebekleri kendi başına oyalanan bebekleri iyice üzülüyorum gün içinde de asla kucamdaan inmiyor sadece on on beş dakika oyalanıyo oyun halısı yürüteç v.s afferdisniz tuvaleetdahi gidemediğim günler oluyor evimin temizliğini yapamıyorum yardım edecek kimsem yok eşim elinden geldigigge yardımcı olmaya çalışıyor ama oda çok yoğun kızlar nasıl uyku düzenini oluşturum kucaktan inmesini sağlarım var mı bir yöntemi