12 ye kadar denedim gece yine uyandım. bir gece uykusuzluk denedim 24 saatten fazla uyanık kaldım ama ertesi gece daha gergin ve şiddetli huzursuzlukla uyandım. bu defa sinir ve vücudumda titreme vardı.Bu gece erken yatmayın
Oturun 12 1 kaça kadar dayanabilirseniz
Belki uyanmazsınız
Ya da hiç uyumayın bir gece
yanlışlıkla gruptan çıktım mesajları göremiyorum silindi. kopyalar mısın konuya:)M mutlugunlerdenkalma senin uzmanlik alanin
Yapma ya ciddimisin bende bu kiz niye boze yazmiyor diyordumyanlışlıkla gruptan çıktım mesajları göremiyorum silindi. kopyalar mısın konuya:)
sabah yaptımYapma ya ciddimisin bende bu kiz niye boze yazmiyor diyordum
Eee ders deyince akan sular duruyor o zaman bisey diyemem ama uzulduk arada yaz bari olur musabah yaptımzaten çıkıcaktım çok oyalanıyırum ders çalışamıyorum dite ama size yazamadan gitmek pek iyi olmadı
söylersin kızlara da
tamamen çıktım grup gözükmüyo mesaj sayfamda:/Eee ders deyince akan sular duruyor o zaman bisey diyemem ama uzulduk arada yaz bari olur mu
Telefondan giriyoruk ya kopyalayamiyorum yoksa yapardimtamamen çıktım grup gözükmüyo mesaj sayfamda:/
çok ihmal ettim biliyosun hepimiz için ders kurtuluş
bulabilirsen keşke mesajı kopyalasan belji faydası olur konu sahibine
inşallahncanım benim allah razı olsunTelefondan giriyoruk ya kopyalayamiyorum yoksa yapardim
Allah sizin acikligi versin inşallah bu sefer o hukuk fakultesinin kapisindan girersin