uykusuz her gece!!!!!!

rosa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
661
849
208
merhaba arkadaslar benim sorunum kizim son 5 gündür geceleri cok fazla uyaniyor:1no2: ve aglayarak birde yatagin icinde sanki sürünür gibi yatagin en ucuna kadar gidiyor asagi cekiyorum tekrar ayni seyi yapiyor anlamadim vallahi ne yapicam önceleri böyle degildi sabaha kadar onun odasiyla bizim oda arasinda mekik dokuyorumkafamçokkarıştı belki 7-8 defa uyaniyor henüz diside cikmadi acaba bunun huysuzlugu olabilirmi lütfen cevaplarinizi bekliyorum:sm_confused:

bnm oglumda sureklı uykusuz kalmama sebep oluyor allahtan aynı odadayız. bazen sınırdne aglıyorum bıle ama bu gunlerıde atlatıcaz elbet
ben dışe baglıyorum arkadasım. bırde yatmadan evvel ıyıce bır yor ve guzelce yıka o zaman super uyuyorlar

emekleme çalışmalarına uykusunda da devam ediyor merak etme benimki de yapıyordu bebekler motor hareketleri geişirken uykuda da istemsiz olarak bunu sürdürürlermiş e haliyle bu da onları uyandırıyor yerim yer

aynı sorunu bende yaşıyorum hemde nerdeyse 1 ay olacak.yalnız kızımın dişi çıktıktan sonra sık sık uyanmaya başladı.allahtan babası da ara ara kalkıyor yoksa halim harap.ek gıdaya başladıktan sonra oldu gazı oluyo sanırım gerçi gaz yapıcı bişeyde yedirmiyorum ama.gündüzleri güzel uyuyor keşke gündüz yerine gece güzel uyusa. neyse katlanıcaz artık

canım benım oglumda yaklasık 15 gun senın dedıgın gıbı gece saat bası aglayarak uyanıyordu.bızde sersem gıbı oluyorduk uykusuzluktan.suan 7 aylık ve 4 aylıktan berı kendı odasında uyuyordu.cok sık uyanınca deneme amaclı yanımda yatırmaya basladım esım cocuk odasına gectı.oglumu yatagımda yanımda yatırmaya basladım ve o artık gecelerı sadece 1 kez kalkıyor oda mama yemek ıcın.yanlız sımdıde yanımda yatmaya alıstı tekrar ayrı uyumaya nasıl alıstırıcam bılmıyorum

benimkide aynen gündüz güzel uyuyor ama gece saat basi uyaniyor insallah gecer bu durum eskiden ne güzel 2 yada 3 kez uyanirdi o kadar neyse dayanicaz artik onlarin sagligi iyi olsunda ne yapalim:teselli:

benim kizimda bir ayi geckin kendi odasinda uyuyor önceleride gündüz uyurdu odasinda sadece gece yanimizda uyurdu,esim yanimiza getir diyor ama yanimizdada uyumuyorki hem korkuyorum alisirda bir daha ayrilmaz diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…