Gebeliğe Hazırlık uykusuz geceler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mine masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
14
3
1
34
kızlar 16+5 haftalık hamileyim 3 gündür uykum tamamen gitti ondan önce asırı uyurken 3 gündür sabahı sabah ediyorum asırı bir sıkıntı var normal mi bilmiyorum var mı bu durumu yasayan?

kızlar 16+5 haftalık hamileyim 3 gündür uykum tamamen gitti ondan önce asırı uyurken 3 gündür sabahı sabah ediyorum asırı bir sıkıntı var normal mi bilmiyorum var mı bu durumu yasayan?
Dogumdan sonra uykusuz kalacağınız geceleri düşünüp her firsatta uyuyun . :) Benim 23 gunluk bebeğim var saat 3 ten beri uyanigiz.

Benim başlarda olmadı öyle bi sıkıntım ama 20 haftadan beri uyku düzenim alt üst oldu. Geceleri yarım saatte bir uyanıyorum. Sürekli tuvalete sıkışığım, sıcaklar desen ayrı. Gece alamadığım uykuyu gündüze yaymaya çalışıyorum. Yerini tutmuyor ama idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…