Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 16+5 haftalık hamileyim 3 gündür uykum tamamen gitti ondan önce asırı uyurken 3 gündür sabahı sabah ediyorum asırı bir sıkıntı var normal mi bilmiyorum var mı bu durumu yasayan?
kızlar 16+5 haftalık hamileyim 3 gündür uykum tamamen gitti ondan önce asırı uyurken 3 gündür sabahı sabah ediyorum asırı bir sıkıntı var normal mi bilmiyorum var mı bu durumu yasayan?
Benim başlarda olmadı öyle bi sıkıntım ama 20 haftadan beri uyku düzenim alt üst oldu. Geceleri yarım saatte bir uyanıyorum. Sürekli tuvalete sıkışığım, sıcaklar desen ayrı. Gece alamadığım uykuyu gündüze yaymaya çalışıyorum. Yerini tutmuyor ama idare ediyorum.