• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykusuz geceler şimdiden başladı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gLLcNN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gLLcNN

Ziyaretçi
arkadaşlar uyuyamıyorum :a015: hem de yaklaşık 15gündür. sağ tarafa yatmayı yasakladı doktorum. sadece sola yatıcaksın dedi. solda da uygun bi pozisyon bulamıyorum. kemiklerim uyuşuyor. ayaklarıma kramplar giriyor. kaburgalarım etlerime batıyor ve de üstüne üstlük bi de bebeğim durmak bilmiyor. bi yatak odası bi oturma odası bi lavabo bi mutfak bütün gece böyle geçiyor. emin olun berjerli tekli koltuğa oturduğum zaman uyuyorum, yatağıma yattığım zaman uyuyamıyorum. oyüzden bazı geceler isyan edip, gidiyorum salonda uyuyorum. bazen bi uyanıyorum yere basamıyorum. ağlayacak kadar oluyorum, sabret az kaldı diyorum, bunların hepsi bitanecik bebeğin için diyorum, dayanıyorum. ama daha çok zaman var en az 5 haftam var. bu uykusuzluğa bu bünye daha ne kadar dayanabilecek emin değilim. sizde de uyku problemleri oluyor mu? yoksa benim bu kadar ağrılarımın olması anormal mi? eğer aynı problemleri yaşıyorsanız ve bi çözüm yolu bulduysanız lütfen bana da yardımcı olun. gözlerimden uyku akıyor ve şöyle 1saatte olsa, deliksiz uyumaya öyle hasretim ki :a015:

arkadaşlar uyuyamıyorum :a015: hem de yaklaşık 15gündür. sağ tarafa yatmayı yasakladı doktorum. sadece sola yatıcaksın dedi. solda da uygun bi pozisyon bulamıyorum. kemiklerim uyuşuyor. ayaklarıma kramplar giriyor. kaburgalarım etlerime batıyor ve de üstüne üstlük bi de bebeğim durmak bilmiyor. bi yatak odası bi oturma odası bi lavabo bi mutfak bütün gece böyle geçiyor. emin olun berjerli tekli koltuğa oturduğum zaman uyuyorum, yatağıma yattığım zaman uyuyamıyorum. oyüzden bazı geceler isyan edip, gidiyorum salonda uyuyorum. bazen bi uyanıyorum yere basamıyorum. ağlayacak kadar oluyorum, sabret az kaldı diyorum, bunların hepsi bitanecik bebeğin için diyorum, dayanıyorum. ama daha çok zaman var en az 5 haftam var. bu uykusuzluğa bu bünye daha ne kadar dayanabilecek emin değilim. sizde de uyku problemleri oluyor mu? yoksa benim bu kadar ağrılarımın olması anormal mi? eğer aynı problemleri yaşıyorsanız ve bi çözüm yolu bulduysanız lütfen bana da yardımcı olun. gözlerimden uyku akıyor ve şöyle 1saatte olsa, deliksiz uyumaya öyle hasretim ki :a015:

benimde 34 haftam bitti hamileligimde ya bende yatis sorunlari yasiyorum cok az uyumaya basladimkafamçokkarıştısersem gibiyim tum gun bide uc yasinda kucuyum var oda yoruyor tabi.en zoruda sirt arilari bide gece tuvalete kalkmak surekli uyaninca tekrarda uyuyamiyorum .sabir arkadasim anne olmak kolay deyil bende ikinci kez ogrendimtatlicadiarzuallah sabir ve kuvvet versin

amin canım bütün hamişlere inşallah. bende hala çalışıyorum. iznimi uzattım. ama zor oluyo artık. bütün gün sandalye tepesinde. ama senin işinde zor. tam zıpır zamanları oğlunun allah sabır ve kuvvet versin canım. rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

amin canım bütün hamişlere inşallah. bende hala çalışıyorum. iznimi uzattım. ama zor oluyo artık. bütün gün sandalye tepesinde. ama senin işinde zor. tam zıpır zamanları oğlunun allah sabır ve kuvvet versin canım. rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

sagol iyi niyetlerin icin guzelim.ya derlerya herseyde bi hayir vardir.ilk oglumun hamileligimde cok kotuydum hastanelerde gecirdim tum hamileligimi nerdeyse:roflol:o kadar zorduki tekrar anne olmak bana korkutucu geliyodu.neyse kazayla hamile kaldim inan okadar korkuyodum oncesinde yatiyodum onemli deyildi hastanede ama simdi bakicagim bi can vardi oglum.ve yurtdisinda yasadigim icin tum ailem turkiyede esimin aileside hic yardimci olmadilar olmazlardaneyseKötü Kazenyuce yaradanima sukur ederimki inan tum hamileligimde allahim guc ver iyi gecsin diye rabbim bu hamileligimde once yuce marhemetinden bide oglumun yuzu hurmetine hic hastaneye yatmadim ogluma bakabildim.allah yardim ediyo canim sukura.s.

allah yardımcın olsun canım. evde bi çocuk daha olduğu zaman gerçekten daha zor. çünkü onunda tam anneye ihtiyaç duyduğu zamanlar. çoğu bitmiş azı kalmış rabbim inşallah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip eder bebişini. inşallah şimdiden sonrada hiç bi pürüz çıkmadan bitirirsin hamileliğini..

selam kızlar;

benimde uyku düzenim değişmiş durumda. bir de bende bel fıtığı var ve sağ tarafımda, normalde zaten bel fıtığım nedeniyle sağ tarafımın üzerine yatmam gerekiyor ağrılarımın hafiflemesi için. sol tarafıma doğru yatmam gerekiyor hamileliğim için. ne yapacağımı şaşırdım. bir sağ bir sol tüm gece böyle geçiyor. sola yatıyorum bel fıtığım azıyor sağa yatıyorum bebiş durmuyor. kaburga denen bişey kalmadı batıyor resmen yaaa. hele bazen bir kasılıyor.tam bir kabus. WC sorunuda cabası artık:)) saat başı WC nöbeti... birde yataktan kalkmakda zor top gibi yuvarlanarak kalkıyorum:PP ama kuzuşum için herşeye değer bee:))

zaten bütün fedakarlıklar bebişlerimiz için. minikim artık pekte minik değil. sığamıyo içeriye çok hareketli yuvarlanıyor bütün gün ve gece.gündüz sorun olmuyor ama geceleri uyumaya çabalarken bide bebiş durmayınca baya sıkıntı oluyor bana. karnımı ovalaya ovalaya sakinleştiriyorum bebişimi. artık anlıyor ve söz dinliyor:nazar:

allah yardımcın olsun canım. evde bi çocuk daha olduğu zaman gerçekten daha zor. çünkü onunda tam anneye ihtiyaç duyduğu zamanlar. çoğu bitmiş azı kalmış rabbim inşallah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip eder bebişini. inşallah şimdiden sonrada hiç bi pürüz çıkmadan bitirirsin hamileliğini..

sagol canimya.. seninde insallah sag saglim bebisini eline alirsin.ya az kaldikca zorlasmaya basladi.simdide su toplamaya basladi ayaklarim bacaklarim ya aciyo kasiyo .allah sabire versin hum hamilelere canimŞeniz

zaten bütün fedakarlıklar bebişlerimiz için. minikim artık pekte minik değil. sığamıyo içeriye çok hareketli yuvarlanıyor bütün gün ve gece.gündüz sorun olmuyor ama geceleri uyumaya çabalarken bide bebiş durmayınca baya sıkıntı oluyor bana. karnımı ovalaya ovalaya sakinleştiriyorum bebişimi. artık anlıyor ve söz dinliyor:nazar:

benidede aynisi tum gun sorun yok tam yaticam:emir_bebek:benim tatli cadim bakiyor her taraf sessiz basliyo tekmelemeye vurmaya uyutmuyor.dun aksam ya bi saat durmadi artik canimida acitiyor vururken babasi yarim saat karnimi sevdi sakinlestirdide biraz uyudum.ya hele yataktan tuvalete kalmak icin olumya top gibi hissediyorum kendimi.ay allah kurtarsin kizlar hic kolay deyil durumlarimiz a.s.

canım kimin uykusu normalki.inan çoğu zaman bende ağlayacak duruma geliyorum.birde üstüne üstlük grip olmuşum.dün akşam çok kötüydüm gece doğru dürüst uyuyamadım ama şimdi allaha şükür biraz daha iyiyiyim.neyse gelecek olan güzelliği düşünüp sabretmek lazım.belkide bu doğum sonrası uykusuzlukları için bir ön hazırlık olur.

canım kimin uykusu normalki.inan çoğu zaman bende ağlayacak duruma geliyorum.birde üstüne üstlük grip olmuşum.dün akşam çok kötüydüm gece doğru dürüst uyuyamadım ama şimdi allaha şükür biraz daha iyiyiyim.neyse gelecek olan güzelliği düşünüp sabretmek lazım.belkide bu doğum sonrası uykusuzlukları için bir ön hazırlık olur.

geçmiş olsun canım.bende gribi tam bir haftadır çekiyorum.hala tam iyileşemedim.dediğin gibi normal uykumuz bozulmuşken bi de hastalık işi iyice zorlaştırdı.yatınca nefes alamıyorum,öksürük zaten en fenası.
kızlar doğumlarımıza cidden oldukça az kaldı.ben hala doğumu nasıl yapsam tam karar veremedimkafamçokkarıştı normal doğum istiyorum yalnız sancı çekmek beni korkutuyor senağlama napacağım hala hiç bi fikrim yok...

inan cok uzuldum :çok üzgünüm:hamilelik bide nezle ikisi beraber agir gecer ya kendine cok iyi bol bol meyve ye oldumu dikkatli ol optumŞeniz

geçmiş olsun canım.bende gribi tam bir haftadır çekiyorum.hala tam iyileşemedim.dediğin gibi normal uykumuz bozulmuşken bi de hastalık işi iyice zorlaştırdı.yatınca nefes alamıyorum,öksürük zaten en fenası.
kızlar doğumlarımıza cidden oldukça az kaldı.ben hala doğumu nasıl yapsam tam karar veremedimkafamçokkarıştı normal doğum istiyorum yalnız sancı çekmek beni korkutuyor senağlama napacağım hala hiç bi fikrim yok...

inan doktorum bana normalndogum dedi ama ben bile kararimi veremedim bazen sezeryanmi yaptursam diyorum.ama ben kendimi birakicam normal dogumu beklicem allah ne uygun gorduyse onu yasicam yani.son anda bi aksilik olursa sezeryana alirlar zaten.allah sag saglim bebislerimizi elimize almayi nasip etsin .bu arada sanada gecmis olsun canimya

Kizlar Niye Bölesinizz.bende Pek Problem Yok.yoksa Oğluşum Doğduktan Sonrami Uyutmayacak..bendede Aşiri Uyku Var.allahim öğlen 12 Den önce Uyanamiyorum.sersem Gibiyim Hiç Uyumamiş Gibi.bende Kollesterol Var Ondanmi Acaba Bu Uyku .kizlar Allahim Hjepinize Deliksiz Dinlenmiş Olarak Kalkacak Bi Uyku Nasip Etsin.amin

ah ah nerde o günler. hayal gibi geliyo artık bana 1saat deliksiz uyumak bile.
bi de büyüdükçe sığamıyor karnıma heralde. batırıyo bütün kemiklerini.sıçrayarak uyanıyorum bazen uykumdan. ne solda rafat ediyor ne sağda.nasıl yatacağımı şaşırdım. çok nazlı bi bebek olcak bizimkisi. şimdiden avucunda oynatıyo vallahi:1hug:

arakadaşlar asıl uykusuzluk bebeişler dogunca başlıyor oglum 15 günlük oldu ve daha dogru dürüst yataga yatma fırsatım olmadı.vaktiniz varken uyuyun sag sol muhabbeti yapmayın bence nasıl rahat ediyosanız öyle yatın.sol taraf illaki şart degil ben hep sagımda yattım.:)) inşallah saglıkla kavuşursunuz bebeklerinize dualarım tüm bebek bekleyen annelerle:) rabbim o yolda kimseyi bunaltmasın

şehlacım sana katılıyorum, benim bebişim de yirmi günlük oldu ve hamileliğimde uyuduğum günleri özler oldum, bebişim geceleri acıkan ve ağlayan türden. Allah bu günlerimizi aratmasın inş.

allah doğumlarınızda ve bebek bakımında yardımcımız olsun inş.:teselli: ben doğum yapmadan önce 7. aydan donra 1 saat deliksiz uyuyamamıştım bende sagıma dönerek yatmayı seviyorum ama kızım yanımızda uyuduğu için ona doğru dönmeye çalısıyodum doğurayım bir kere bile şikayet etmicem diyodum okadar rahatsızdımki ne uyku uyuyabiliyorum ne baska bir iş yapabiliyodum çok şükür doğurdum fakat gene uyuyamıyorum ve iş yapamıyorum iki tane bir arada zormuş:ecrin_bebek: napalım bebeklerimizin canları sağolsun:nazar:a.s.

Back