G
gLLcNN
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gLLcNN
arkadaşlar uyuyamıyorum :a015: hem de yaklaşık 15gündür. sağ tarafa yatmayı yasakladı doktorum. sadece sola yatıcaksın dedi. solda da uygun bi pozisyon bulamıyorum. kemiklerim uyuşuyor. ayaklarıma kramplar giriyor. kaburgalarım etlerime batıyor ve de üstüne üstlük bi de bebeğim durmak bilmiyor. bi yatak odası bi oturma odası bi lavabo bi mutfak bütün gece böyle geçiyor. emin olun berjerli tekli koltuğa oturduğum zaman uyuyorum, yatağıma yattığım zaman uyuyamıyorum. oyüzden bazı geceler isyan edip, gidiyorum salonda uyuyorum. bazen bi uyanıyorum yere basamıyorum. ağlayacak kadar oluyorum, sabret az kaldı diyorum, bunların hepsi bitanecik bebeğin için diyorum, dayanıyorum. ama daha çok zaman var en az 5 haftam var. bu uykusuzluğa bu bünye daha ne kadar dayanabilecek emin değilim. sizde de uyku problemleri oluyor mu? yoksa benim bu kadar ağrılarımın olması anormal mi? eğer aynı problemleri yaşıyorsanız ve bi çözüm yolu bulduysanız lütfen bana da yardımcı olun. gözlerimden uyku akıyor ve şöyle 1saatte olsa, deliksiz uyumaya öyle hasretim ki :a015: