Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim inan bana benim kizim 13 ayını bitiridi.ama hala zaman zaman uykusuzlugu oluyor..diş problemlerinden dolayı uyumak istemiyorlar ki seninkide tam diş çıkarma ayında canim..gece uykusuna aliştirmak biraz zor benimkide öyleydi..ben sabah 4 lere kadar oturdugumu bilirim.gündüz uyutma demişbi arkadas ama ben çook denedim uyutmadim gezmelere götürdüm ama genede iyice uyku bastirinca kendi kendine uyudu...yani biraz vakit var canim sabirli olman lazim..benim kızım 7 aylıkken sabahlara kadar otururdukk..dişlerini patlatırdı sonra bi ara düzelirdi..gene diş gene uykusuzluk..o nedenle sıkıntı yapma canim elbet düzelecek..bende dün kizimi 4.5 da uyuttum düşün..çünkü azı dişleri çıkıyor..
ben bebeklerin uyku düzeninin mutlaka terbiye edilebileceginden yanayim
benim oglum daha 3 aylikken basladim uykusunu düzene sokmaya.öncelikle geceleri mama alacagi zaman kesinlikle isik acmadim karnini doyurur doyurmaz hemen yataga koydum
2.si aksam uyku saati geldiginde herzaman ayni saatte yatagina koymaya basladim ilk bir hafta iskence gibiydi hatta babamiz artik aglamasina dayanamiyordu al artik inat etme diyordu ben ise inat ettim ve kazanmistim 1 hafta sonunda ayni saatte yatagina koydugumda vurup kafayi aninda uyumaya basladi bunun yaninda uyumadan hemen önce yikayabilirsin sampuanla degil ama en azindan sadece suyla yikardim karnini doyurup yatirirdim
gündüzleride cok fazla uyutma ben cok uyudugu zaman bazen kaldiriyordum düzeni bozulmamasi icin bunu yaptim iyikide yapmisim simdilerde sadece 1 kez uyutuyorum aksam 7de vurur kafayi uyur ne 10 dk gec ne erken sende dene bunlari biraz gaddarca gelebilir ama cok fayda görecegine inaniyorum